Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

czy był ktoś w tym roku na campie Nudist na wyspie Hwar

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
iro
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) iro » 22.07.2008 22:49

Witam. Jeżeli ktoś był na tym campie proszę o uwagi- cennik mile widziany. Z góry dziękuję.
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 23.07.2008 09:58

wyspa ta pewnie nazywa sie nieco inaczej :wink: a sadzac po nazwie campu to zapytaj moze na

http://www.naturyzm.info.pl/forum/
iro
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) iro » 23.07.2008 18:43

Faktycznie, pomyłka olbrzymia . Bardzo dziękuję za pouczenie. Jeżeli nie możesz nic pomóc to szkoda Twojego czasu na takie komentarze.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 23.07.2008 19:23

http://www.split.info/vrboska-camps/nudist-fkk/ - chyba pozostaje telefon :roll: Jacyś cichociemni z tego kempu, ani meila ani www :)

Ps. W nazwach nawet literowe pomyłki mają znaczenie, bo dla szukajek nawet 1 litera ma znaczenie, natomiast czy Hwar czy Hvar :roll: Po polskiemu :wink: ta 1 wydaje się bardziej prawidłowa :wink:

Pozdrav Rysio
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 23.07.2008 20:49

Iro - gdybyś zapytał Piotrulexa o kempingi naturystyczne na Istrii , to coś by Ci polecił :wink: :lol: A link całkiem prawidłowy.

Na wyspie Hvar jest Kemping naturystyczny "Nudist" ale jakiś taki tajemniczy . bo nic więcej nie da się wyszukać , no może jeszcze kilka zdjęć
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 23.07.2008 20:52

Stronki www rzeczywiście "niet", ale adres mailowy do korespondecji mają
http://www.vrboska.info/kamp.htm
Pozdrawiam
iro
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) iro » 23.07.2008 22:01

Dzięki. Pytałem o ten kamp bo w postach z ubiegłego roku znalazłem kilka bardzo pozytywnych opini, a tam jeszcze nie byłem. A może znajdzie się jeszcze ktoś kto tam trafi.
Pozdrawiam.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 23.07.2008 22:43

Mnie na Hvarze jeszcze nie było, kempingów naturystycznych nie znam, bo ja "tekstylny" jestem.
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 24.07.2008 09:13

iro napisał(a):Faktycznie, pomyłka olbrzymia . Bardzo dziękuję za pouczenie. Jeżeli nie możesz nic pomóc to szkoda Twojego czasu na takie komentarze.

Nie wiem skad ta zlosliwosc - proponuje nieco oglady Pani?panie poczatkujacy - to sympatyczne forum gdzie staramy sobie pomagac. Zasugerowalem 2 sprawy a mianowicie inna pisownie wyspy oraz inne pomocne forum gdzie sam czerpalem cenne info kilka lat temu jak zaczynalismy swoja przygode z chorwackim naturyzmem ...

Pomylka moze nie jest olbrzymia (nawet nie nazwalbym tego pomylka) lecz natyle istotna, ze moze utrudnic szukanie informacji

Podziekowania za pouczenie przyjete - bardzo prosze :D

Zawsze staram sie pomoc na ile tylko moge tylko trzeba choc starac sie czytac ze zrozumieniem i wyciagac wnioski a zlosliwosci odstawic na lepsze okazje ...

Swoim czasem dysponuje dosc swobodnie wiec prosze nie martw sie o mnie 8)

Pozdrawiam
dex
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dex » 25.07.2008 21:40

JEDEN Z NAJTAńSZYCH KAMPóW ,ZA JEDEN DZIEń DLA DWOJGA 180 kun,masz dalsze pytania pytaj, byłem trzy razy
iro
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) iro » 26.07.2008 18:09

Dzięki dex .Jeżeli warunki na kempingu nie są z tej najniższej półki to będzie dobrze. Sądząc po ilości Twoich tam pobytów nie jest chyba tak żle. Pozrawiam.
siwpol
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) siwpol » 30.07.2008 11:27

Camp nazywa sie bodajze FKK Naturist, najblizej miasteczka Vrboska.
Kameralny, chyba na ok. 400-500 ludzi. pod koniec czerwca były tylko 3 polskie rodziny. zalesiony, a wypoziomowany blozek morza. Zamieszkały głównie przez camperowców. Czysty , z lodówkami.
Dojazd ze Splitu do Stari grad, lub z Dvernika do Suczurau ( 3x drozej ale 50 km. ciężkiej drogi )
I jeszcze mały apel ! Moi poprzednicy postowi : spisaliscie się, poprzekomarzali, a we wpisach tresci brak !
PS w piatek ruszam do chorwacji ponownie. Który to juz raz ...
Pozdrawiam
Siwpol
powderkeg
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) powderkeg » 21.08.2008 20:01

dex napisał(a):JEDEN Z NAJTAńSZYCH KAMPóW ,ZA JEDEN DZIEń DLA DWOJGA 180 kun,masz dalsze pytania pytaj, byłem trzy razy

Witam.
Byłam we Vrboskiej w tym roku, ale nie zajrzałam dokładnie na camp nudist, a chciałabym się tam wybrać w przyszłym roku.
Poprosiłabym o następujące informacje:
- jak wygląda kwestia lodówek? Czy tylko do użytku na campie, czy można je brać ze sobą na plażę poza ośrodkiem, czy są na prąd 230V czy na wkłady?
- ile kosztują te lodówki? (tak orientacyjnie)
- jak z przyłaczem do prądu? (czy trzeba brać przedłużacze, bo był tu taki wątek na forum i niektórzy biorą)
- czy płaci sie za osobę czy za namiot?
- jak wygląda pomieszczenie kuchenne (bo podobno jest), czy można tam zjeść na siedząco czy raczej brać swoje meble turystyczne trzeba?
Dziękuję :)
normalny
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) normalny » 22.08.2008 08:48

A ja zajrzałem na Nudist Camp,może następne wakacje właśnie tam?
Niestety moge odpowiedzieć tylko na jedno Twoje pytanie-cena od osoby
do 20 lipca 60 kun,po tym terminie 75 kun.Za auto i namiot jakieś drobne.

Udanych wakacji.
kopaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kopaj » 29.09.2008 18:03

dane z 2007 r.
lodówki jak zwykle na kempingu: szafa z fundamentem z podziałem na szafeczki z kluczykiem
- cena lodówki około 2 euro/dzień -nie pamietam, ale pamietam cenę za 2 os +2 dzieci+namiot+samochód /dzień -24 euro
-przyłącze do prądu standard
- pomieszczenie kuchenne??? z kąd ta informacja?- na terenie kempingu jest restauracja, a foteliki i stoliczek przy namiocie to wg uznania, można i na ziemi :lol:
w załaczeni fotka z tego kampingu:
i nagle wszyscy wstali ...[

co sie stało na kampingu? moze ktoś odpowie?

[img][img]http://img60.imageshack.us/img60/6792/wszyscywstalibl0.th.jpg[/img]Obrazek[/img]
Następna strona

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone