Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

[b]Czy był ktoś w ośrodku Vranjica Belvedere w Trogirze[/b]

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marwien
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) marwien » 16.06.2005 09:50

Jak tam jest w rzeczywistości. Może ktoś się podzieli wspomnieniami
kris262
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kris262 » 19.06.2005 20:01

Byłem tam w 2002 roku wspomnienia bardzo przyjemne czyste zadbane jednopietrowe apartamęty w nich pełne wyposarzenie kuchenne TV telefon (lecz do Polski z pokoju nie zadzwonisz) na parterze apart. 3 osobowy na piętrze 5 osobowy z balkonem z widokiem na morze, plaża skalista bet. podesty i ważne prysznice na plaży na ośrotku mały minimarket boisko do siaty, tenisa mała kafejka i wieksza restauracja (wieczorki taneczne) do Hotelu MEDENA ok. 1km alejką wzdłuż plaży do Trogiru ok 3 km.Coś wiecej, pytaj.
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 19.06.2005 21:45

Jak już gdzieś pisałam ja mam zupełnie odmienne odczucia. Nie będę weryfikować apartamentów ale jeśli to to samo miejsce co kemping .... to odradzam.
Czystość wody pozostawia wiele do życzenia, podobnie jak plaża i samo położenie. Pięknej HR szukam gdzie indziej.
Oczywiście są to moje subiektywne odczucia.
kris262
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kris262 » 20.06.2005 11:54

Naprawde nie wiem ally dlaczego twierdzisz że woda w poblizu Segetu jest brudna to były moje pierwsze wakacje w kroati i czystością wody w adriatyku byłem zaszokowany 6-8m. i widać dno wcześniej z wiekszej wody to tylko widziałem Bałtyk. Od tamtej pory chorwacja oczarowała mnie i każde wakacje w niej spedzam i co roku w innym miejscu był Seget był Primosten był Orebic i w tym roku będzie Korcula. i z reką na sercu w każdej z tych miejscowości adriatyk wydawał mi się tak samo czysty.
Może ally miałeś pecha i trafiłeś na jakiś okres rozkwitu glonów, nie wiem. Co do osrodka Belwedere to podtrzymuje to co wcześniej napisałem bardzo przyzwoite apartamenty zresztą oferta tego ośrodka znajduje się w katalogu TUI a to porządna firma i nigdy mnie nie zawiodła pozdrawiam, kris
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 21.06.2005 09:48

Cóż każde opinie wakacyjne są bardzo subiektywne, w tym i moje.
Według moich kryteriów w kwesti Adriatyku własnie tam plaża i woda pozostawiała wiele do życzenia, dlatego też nie polecam tego miejsca.

P.s
Nie twierdzę, że woda jest brudna, bo tak tego określić się nie da (według mnie woda była mętna oraz brak podwodnego życia i betonowa plaża - mozliwe, że to kwetsia podłoża etc.). Byłam w kilku miejscach w HR i wyłącznie z tego kempingu mam takie wspomnienia + śmieci na cumowisku ( jeśli tak sie to nazywa fachowo, zatoczka gdzie można przenocować jachtem) w PN Kornati (pod wodą).
marwien
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) marwien » 21.06.2005 21:52

DWIE OSOBY I DWA ZUPEŁNIE ODMIENNE ZDANIA :) . JA TAM BĘDE OD 2 LIPCA WIĘC JAK PRZYJADĘ TO POZNACIE MOJĄ OPINIĘ. FAJNIE ŻE OSRODEK MODENA JEST BLISKO. PODOBNO JEST TAM BASEN WIĘC W RAZIE CZEGO MOŻNA BĘDZIE TAM SIĘ PLAŻOWAĆ :D . DZIĘKI ZA INFO
kris262
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kris262 » 22.06.2005 10:49

binkowskig
Croentuzjasta
Re: [b]Czy był ktoś w ośrodku Vranjica Belvedere w Trogirze[

Nieprzeczytany postnapisał(a) binkowskig » 09.07.2005 16:50

marwien napisał(a):Jak tam jest w rzeczywistości. Może ktoś się podzieli wspomnieniami

Ośrodek ładny, czysty, piękne widoki na liczne wyspy i skały. Mieszkałem w domku...dobrze wyposażony i przestronny. Plaża ...wiadomo kamienista, trochę wąska ale najczęściej chodziłem na dziką plażę tuż za ośrodkiem i było ok. Byłem kilkakrotnie w Chorwacji i ośrodek VRANJICA B oceniam jko dobry...morze czyet. pozdrawiam g
mariusz81
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz81 » 27.07.2005 13:06

N temat tego morza, czystosci wody we Vranjicy naprqawde zroznocowane zdanie. Jak to jest z ta woda wrescie? Chcialbym ponurkowac i jej przejrzystosc jest dla mnie wazna.
binkowskig
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) binkowskig » 27.07.2005 21:19

mariusz81 napisał(a):N temat tego morza, czystosci wody we Vranjicy naprqawde zroznocowane zdanie. Jak to jest z ta woda wrescie? Chcialbym ponurkowac i jej przejrzystosc jest dla mnie wazna.

SPOKOJNIE MOZESZ NURKOWAC...TEZ TO ROBILEM Z APARATEM NAWET MAM PARE ZDJEC PODWODNYCH, NIE MA PROBLEMÓW. PRAWDĄ JEST , ŻE SA I CZYSTSZE MIEJSCA...NP MAKARSKA CZY KORCULA...ALE NIE JEST ZLE...MNIE TAM SIE PODOBALO POZDRAWIAM
mariusz81
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz81 » 28.07.2005 12:31

Do użytkownika binkowskig :
Nurkowałeś daleko od brzegu?
Jak możesz przeslij kilka fotek podwodnego swiata na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Z GÓRY DZIEKUJE
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 28.07.2005 13:55

Sorry, że się wcinam w "korespondencję" ale jeśli chcesz zobaczyć trochę "podwodnej Chorwacji" możesz również rzucić okiem na
forum/album_personal.php?user_id=1937
Część zdjęć zrobiona podczas pływania i nurkowania z ABC, część natomiast podczas nurkowań ze sprzętem.
Marta_
Autostopowicz
Pytanko o vranijca belvedere

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marta_ » 28.05.2006 15:08

Hej
Ja jadę na koniec sierpnia właśnie do tego ośrodka. Czy można tam dojechać samochodem pod domek? Ewentualnie jak daleko jest do parkingu?? Czy lodówka ma zamrażalnik??

Pozdrawiam
Marta ;-)
binkowskig
Croentuzjasta
Re: Pytanko o vranijca belvedere

Nieprzeczytany postnapisał(a) binkowskig » 28.05.2006 16:34

Marta_ napisał(a):Hej
Ja jadę na koniec sierpnia właśnie do tego ośrodka. Czy można tam dojechać samochodem pod domek? Ewentualnie jak daleko jest do parkingu?? Czy lodówka ma zamrażalnik??

Pozdrawiam
Marta ;-)

Witaj Marta
Parking jest w zasięgu wzroku, w zależności jaki będziesz miała domek. Domki ustawione są piętrowo i nie da się do nich dojechać. Lodówka jest ale zamrażalnik nie jest zbyt wielki. Ja równiez jadę tam pod koniec sierpnia...drugi raz. Jest szansa że się spotkamy.
binkowskig
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) binkowskig » 28.05.2006 16:38

toudee napisał(a):Sorry, że się wcinam w "korespondencję" ale jeśli chcesz zobaczyć trochę "podwodnej Chorwacji" możesz również rzucić okiem na
forum/album_personal.php?user_id=1937
Część zdjęć zrobiona podczas pływania i nurkowania z ABC, część natomiast podczas nurkowań ze sprzętem.

WIADOMOŚĆ DLA CROENTUZJASTY
Z moich wiadomośći wynika, że oczyszczalnia będzie w remoncie 8O a łóżka trzy piętrowe zamiast drabinek mają zamontowane drabiny sznurowe...POZDRAWIAM :P g
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone