Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

czy byl ktos w drasnicach

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
slawek66
Cromaniak
czy byl ktos w drasnicach

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 21.09.2005 04:34

tak sie zastanawiam czy w czasie 04.09-16.09 byl w drasnicach jakis cromaniak, nie widzialem zadnego oznaczonego auta za wyjatkiem mojego.
a tak w ogole to bardzo mi sie tam podobalo, no i kotki wszechobecne tez byly milutkie.
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 27.09.2005 09:47

slawek66 napisał(a):tak sie zastanawiam czy w czasie 04.09-16.09 byl w drasnicach jakis cromaniak, nie widzialem zadnego oznaczonego auta za wyjatkiem mojego.
a tak w ogole to bardzo mi sie tam podobalo, no i kotki wszechobecne tez byly milutkie.

Oj był, był ;) Chyba się nawet minęliśmy raz na korytarzu... ;) Z tym, że jak ja przyjechałam, to Ty akurat wyjechałeś... Mieszkałeś u Jure w apartamentach Mir :)
Moje autko stało na hotelowym parkingu, ale naklejka była od strony skarpy, więc nie było jej widać :)
Koty się nawet całkiem zadomowiły na moim balkonie - mama z synkiem :) Sypiały całymi dniami na karimacie.

Plumek
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 27.09.2005 10:02

szkoda ze na miejscu nie pokapowalem kto jest kto ale wku......ny bylem ze musze wracac. znajomi ogladali fotki i chyba jure bedzie mial nalot z krakowa w przyszlym roku, ja oczywiscie tez zagladne.
pozdrowienia
karol 11
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) karol 11 » 27.09.2005 19:57

Witam krajanów. Ja z rodziną zaliczyłem Drasnice w pierwszej połowie lipca. Apartamenty Alen to po sąsiedzku od Jure. Jak wsze wrażenia i opinie.
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 28.09.2005 08:57

karol 11 napisał(a):Witam krajanów. Ja z rodziną zaliczyłem Drasnice w pierwszej połowie lipca. Apartamenty Alen to po sąsiedzku od Jure. Jak wsze wrażenia i opinie.

dla mnie rewelacja !
spokuj, cisza i piekne moze na wyciagniecie reki, blisko po zakupy i na wycieczki

jedyne co mi sie nie podobalo to nieumiejetne oszukiwanie klientow w jarzyniaku
agamii
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agamii » 29.09.2005 10:29

Z nami też się minąłeś. My mieszkaliśmy obok konzuma, a do Drasnic pewnie wrócimy. Urzekło nas dokładnie to samo: niesamowity spokój i zero turystycznego blichtru. Co do kotów , to mamy kolekcję fotek, które oglądamy popijając rakiję. Kupiliśmy w domu za kościołem kilka butelek na imprezę powrotną ze znajomymi i nikt nie chciał jej pić. Zgrozzzza za mocna :)
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 29.09.2005 12:39

to chyba w przyszlym roku zrobie sobie kilka podkoszulkow z logiem cro.pl zeby nie mijac sie ze znajomymi z forum, jesli masz fotki kotow w postaci elektronicznej to moze bysmy sie wymienili, zawsze to kocia kolekcja bedzie wieksza
pozdrowienia
karol 11
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) karol 11 » 01.10.2005 21:37

Czy nie dokuczały wam nieco zimne zródla spływające z gór , które znacznie ochladzają wodę w morzu, zwłaszcza przed południem dawalo się to odczuć . A może we wrześniu tego sie nie odczuwalo?
Pani z wrzywnika nacieła nas tylko jeden raz. Od tego cazsu wszystkie zakupy robiliśmy w konzumie. Jedynej rzeczy której nie udało mi się kupić w konzumie to kisielo mljeko
Za to bardzo miła pani w kiosku naprzeciw konzumu. Tak naprawdę to ona znalazła nam nasz apartament, poznając z przyszła gospodynią.
Czy byliście na plażach poniżej drasnic- ok 10 min spacerem. Mało ludzi a plażę dość rozległe. Dno też ciekawsze.
pumis
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pumis » 01.10.2005 22:19

Witajcie, my byliśmy w Drasnicach na początku sierpnia w apartamentach Plaża, miałem jako jedyny oznakowany samochód, praktycznie w całej CRO nie widziałem nikogo innego z logo CROMANIAKA. W Drasnicach było super, woda idealna, pani z kioski obok Konzuma przesympatyczna, tylko ten sztorm przez trzy dni i niedociągnięcia ze strony organizatora B.P. Level i Krak Travel. To był nasz pierwszy wyjazd do CRO i stąd ten pomysł z biurem podróży, za rok jedziemy w ciemno.
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 03.10.2005 07:54

proponuje opisac dokladnie te niedociagniecia, moze komus pomozesz nie wybierac lipnego biura.
SZOTER
Globtroter
:-)

Nieprzeczytany postnapisał(a) SZOTER » 03.10.2005 08:53

Jako mizerny operator komputera wyszedlem na wyzyny swoich umiejetnosci i stworzylem piekna cro plakietke na szybe mojego samochodu, czym powiem szczerze wzbudzilem usmiech politowania na glowie mojej zony:-)
I co?? I nic!! Pare razy samochod stal w Sibeniku, pare razy w Vodicach na pieknych centralnych ulicach i parkingach z plakietka jak FLAGA wystawiona. I co?? I NIc???? Nawt mi jakis zazdrosny cromaniak nie porysowal samochodu nie mowiac juz o umowieniu sie na piwko aby pogwarzyc w knajpie jakiejs. PORAZKA :-) Moze w nastepnym roku.
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 03.10.2005 10:58

karol 11 napisał(a):Jedynej rzeczy której nie udało mi się kupić w konzumie to kisielo mljeko
Za to bardzo miła pani w kiosku naprzeciw konzumu. Tak naprawdę to ona znalazła nam nasz apartament, poznając z przyszła gospodynią.
Czy byliście na plażach poniżej drasnic- ok 10 min spacerem. Mało ludzi a plażę dość rozległe. Dno też ciekawsze.

fakt wybor przetworow mlecznych (doskonalych) w drasznicach byl troszke mizerny ale zwzywszy na wielkosc sklepu mozna to usprawiedliwic, na szczescie pod dostatkiem bylo ich w makarskiej w konzumie i przktycznie to one stanowily moja diete.
co do pani kioskarki to jak najbardziej OK !! choc zciela sie z moja towarzyszka wyjazdu na temat przgladniecia jakiegos magazynu kulinarnego.
te plaze po prostu sa cudowne !!!
agamii
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agamii » 04.10.2005 14:09

Nam najbardziej spodobała się na drugim końcu wioski (patrząc od strony hotelu), ta za konobą. Obok są jaskinie, do których można dopłynąć wodą. Odkryciem w konzumie okazały się nioki, dużo smaczniejsze i tańsze od tych dostępnych w polsce. Minusów jakoś nie możemy sobie przypomnieć :)
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 28.01.2006 23:51

slawek66 napisał(a):szkoda ze na miejscu nie pokapowalem kto jest kto ale wku......ny bylem ze musze wracac. znajomi ogladali fotki i chyba jure bedzie mial nalot z krakowa w przyszlym roku, ja oczywiscie tez zagladne.
pozdrowienia

Nie wiem, jak z Krakowa, ale nalot z Białegostoku i Ełku - na pewno :lol:
Sławku66 - z chęcią posłucham Twoich podpowiedzi i wskazówek dotyczących bliższej i dalszej okolicy. Jakbyś skrobnął parę słów na atoja(...)op.pl - będę wdzięczna i .. pozdrowię od Ciebie gospodarza 8)
Pozdravki
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 29.01.2006 12:24

już o tym pisałem nieraz na forum jak miło spędziliśmy czas w draśnicach chyba z 3 lata temu. Piękna wioska, cisza, spokój....coś pięknego....
zawsze jak przejeżdżam jadranką to choc na chwilkę wpadam na stare śmieci...:)
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies