tak sie zastanawiam czy w czasie 04.09-16.09 byl w drasnicach jakis cromaniak, nie widzialem zadnego oznaczonego auta za wyjatkiem mojego.
a tak w ogole to bardzo mi sie tam podobalo, no i kotki wszechobecne tez byly milutkie.
slawek66 napisał(a):tak sie zastanawiam czy w czasie 04.09-16.09 byl w drasnicach jakis cromaniak, nie widzialem zadnego oznaczonego auta za wyjatkiem mojego.
a tak w ogole to bardzo mi sie tam podobalo, no i kotki wszechobecne tez byly milutkie.
karol 11 napisał(a):Witam krajanów. Ja z rodziną zaliczyłem Drasnice w pierwszej połowie lipca. Apartamenty Alen to po sąsiedzku od Jure. Jak wsze wrażenia i opinie.
karol 11 napisał(a):Jedynej rzeczy której nie udało mi się kupić w konzumie to kisielo mljeko
Za to bardzo miła pani w kiosku naprzeciw konzumu. Tak naprawdę to ona znalazła nam nasz apartament, poznając z przyszła gospodynią.
Czy byliście na plażach poniżej drasnic- ok 10 min spacerem. Mało ludzi a plażę dość rozległe. Dno też ciekawsze.
slawek66 napisał(a):szkoda ze na miejscu nie pokapowalem kto jest kto ale wku......ny bylem ze musze wracac. znajomi ogladali fotki i chyba jure bedzie mial nalot z krakowa w przyszlym roku, ja oczywiscie tez zagladne.
pozdrowienia
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne