Kasiula.m napisał(a):Mam pytanie do znawcow Drasnic- czy jest tam jakas przyjemna konoba czy restauracja badz miejsce gdzie mozna zjesc smaczne rybki i owoce morze, czy w zwiazku z tym ,ze to 2 liga:) to ceny tez sa 2 ligowe:))))
Plumek napisał(a):(...) a Drašnice są w cenie za swó spokój, ciszę i sielankowy nastrój
Plumek
Kasiula.m napisał(a):Mam pytanie do znawcow Drasnic- czy jest tam jakas przyjemna konoba czy restauracja badz miejsce gdzie mozna zjesc smaczne rybki i owoce morze, czy w zwiazku z tym ,ze to 2 liga:) to ceny tez sa 2 ligowe:))))
Joker_28 napisał(a):Kasiula.m napisał(a):Mam pytanie do znawcow Drasnic- czy jest tam jakas przyjemna konoba czy restauracja badz miejsce gdzie mozna zjesc smaczne rybki i owoce morze, czy w zwiazku z tym ,ze to 2 liga:) to ceny tez sa 2 ligowe:))))
Nie znam cen w sezonie. Byłem na początku września 2004, za przyzwoitą kwaterę 4 osobową, ale 3 osoby płaciłiśmy 20 EUR, czyli 7 EUR za osobę !!! Obok wiele kwater wolnych w cenach 8-10 EUR. Ciekawe czy nadal można tam znaleźć takie niskie ceny?
a to ja napisał(a):Będę tam (mam taką NADZIEJĘ) na przełomie czerwca i lipca.
Więc gdybyś-slapol-znowu tamtędy przepływał, to ... "pełne wynurzenie" i zapraszamy na schłodzony napój-do-wyboru
A Ty, Sławku66, o Twe łóżko możesz być spokojny. No ... może nie do końca . Chyba że ... będziesz tam przed nami
Do antka i Jokera: już przestańcie tak zachwalać, bo wszyscy niezdecydowani .. właśnie TAM się zdecydują
Daania napisał(a):
toż to majstersztyk Plumek:) !!! Ja ciągle nie znalazłam odpowiedzi na to jak można tak "zarazić się" jedną miejscowścią...a tu na forum sporo "zarażonych" ... już odliczam dni do wyjazdu,więc pewnie : do zobaczenia , pozdrawiam.ania
pumis napisał(a):Witajcie, my byliśmy w Drasnicach na początku sierpnia w apartamentach Plaża, miałem jako jedyny oznakowany samochód, praktycznie w całej CRO nie widziałem nikogo innego z logo CROMANIAKA. W Drasnicach było super, woda idealna, pani z kioski obok Konzuma przesympatyczna, tylko ten sztorm przez trzy dni i niedociągnięcia ze strony organizatora B.P. Level i Krak Travel. To był nasz pierwszy wyjazd do CRO i stąd ten pomysł z biurem podróży, za rok jedziemy w ciemno.
Plumek napisał(a):Foty masz m.in. TUTAJ
A z tymi tanimi noclegami... No nie wiem - za...pia są w cenie
W Makarskiej jest taniej niż tam
Plumek
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne