Vegusia napisał(a):no ładnie ...
Zamień na coś innego!
Nacygań, że coś się zmieniło. Powinni kogoś znaleźć na Twoje miejsce.
FUX
mpapu napisał(a):Też już mialem rezerwowac nocleg w Bibione ale jak zobaczyłe zdjęcie znajomych z Cro i posłuchałem opowaidań to sie zmieniło.
Zarezerwowałem hotel, choc teraz na pewno bym jechał w ciemno. Ale forum niestety znalazlem pózniej od decyzji rezerwacji. Tak czy siak zamiaruje się dobrze bawić w cro i zostac cromaniakiem
Vegusia napisał(a):Witam ,wybieram się w tym roku do Bibione, czy ktoś był i może cos powiedziec ? Jest może jakies forum o Włoszech ? Co w okolicy oprócz Wenecji mozna zwiedzić ,czy w poblizy jest jaies trae małe miasteczko ?
zibek napisał(a):Byłem w bibione jesienią zeszłego roku i na pierwszomajówke w tym roku.
Nie było żadnych tłumów ,a co do brudu to życzyłbym wszystkim takiego brudu w Polsce . Dla mnie za przemawia fakt że -spokojnie dojade w 12 godzin , za 130 EU na tydzień mam apartament 3 pokoje z klimą , serwisem plażowym , basenem na ośrodku .
W maju zaskoczyło mnie że tam już kwitnie glicynia , bez , jekby było o miesiąc do przodu względem nas.Co do blokowiska -to ja akurat bardziej spaceruje od strony domków - architektura oczywiście współczesna ale jednak odmienna od naszej.
Myśle że za jest też fakt że więcej chamstwa jest w tym wątku niż tam spotkałem przez dwa pobyty kilkudniowe.
I jestem pewny że wróce tam we wrześniu bo jednak jest to dla mnie ciekawa baza wypadowa choćby do Wenecji - a jeśli ktoś ma dzieci to wie że wakacje planuje się już troche inaczej i więcej się plażuje-basenuje-spaceruje niż intensywnie zwiedza.
Co do deptaka - czy ktoś tam komuś każe chodzić ( zwłaszcza w gajerze ? ) , myśle że człowiek który nie ma ochoty może pewne formy zachowania stadnego odpuścić.Gwarantuje Ci że jeśli nie będziesz w sezonie znajdziesz mase spokoju i fajnych klimatów -w sezonie zapewne będą tam straszne tłumy -osobiście w lipcu/sierpniu z tego powodu bym sie tam nie wybrał ( z powodu cen w sezonie 6xwyższych też).
Dodam że owo 130EU to opłata za cały apartament ze wspomnianymi atrakcjami od całości - ja go biore na 4 osoby -ale biura podróży ładują tam nawet 2 rodziny po 4 osoby najtańszy apartament kosztował we wrzesniu 110 EU.