greenrs napisał(a):Bo to nie o szczególny urok Bałtyku czy Sopotu tu chodzi a o zwyczajny szpan.
No i po co ja się opisałem tyle o tych Krupówkach?
Wystarczyło jedno zdanie....
anakin napisał(a):greenrs napisał(a):Bo to nie o szczególny urok Bałtyku czy Sopotu tu chodzi a o zwyczajny szpan.
No i po co ja się opisałem tyle o tych Krupówkach?
Wystarczyło jedno zdanie....
anakin napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Czasami wieczorami z żoną chodzimy do Sopotu na drinka, czy lody, wystarczy spojrzeć na parkingi przy łazienkach południowych, tam stoją fury, których właściciele mogą pojechać w każde miejsce na świecie, a przyjeżdżają tutaj. Prawdopodobnie nikt ich nie zmusza.
Tak jak w Zakopanem przy Krupówkach.
Mówię Ci......jakie furyyyyyyyyyyyyyyyyy mają........
A jakie narty wypasione..........
I jak dymają z nimi w górę i w dół.........tychże Krupówek oczywiście.
Prawdopodobnie nikt ich nie zmusza.
anakin napisał(a):W tym roku ocenimy walory Oceanu Atlantyckiego, w jego północnej części.
maniust napisał(a):anakin napisał(a):W tym roku ocenimy walory Oceanu Atlantyckiego, w jego północnej części.
Się w doopie poprzewracało........
Leon ja rozumiem żeś zarobiony ,ale wpadniesz na tą kawę czy nie ?
Wiesz...... musimy obgadać euro czy kuny , objazd Slo , gdzie winiety i te sprawy , 11 września 3:00 wyjazd...........
maniust napisał(a):anakin napisał(a):W tym roku ocenimy walory Oceanu Atlantyckiego, w jego północnej części.
Się w doopie poprzewracało........
maniust napisał(a):Leon ja rozumiem żeś zarobiony ,ale wpadniesz na tą kawę czy nie ?
Wiesz...... musimy obgadać euro czy kuny , objazd Slo , gdzie winiety i te sprawy , 11 września 3:00 wyjazd...........
sdolas napisał(a):Tak prawdę mówiąc to nie do końca jestem pewien kogo można uznać za bardziej zachłannego, czy Chorwata który trzyma dość wysoki standard, łącznie z wyposażeniem kuchni, klima itp itd, czy polskiego gospodarza wynajmującego ze te same pieniądze skromny pokój
kadetdudi napisał(a):Nie wiem gdzie jeździsz, ale za 40-50 zł za osobę w Polsce można wynająć na dość dobrym poziomie pokój. I przykładów mógłbym tu mnożyć, ale reklamy robić nie będę.
Z napisał(a):40zł od łba to płacę za kwatery dla swych pracowników w domku holenderskim na zadupiu a nie w sezonie nad morzem.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko