anakin napisał(a):Krzysiekm napisał(a):Bałtyk to nie tylko POLSKA ,więc nie mylcie pojęć.
Niemiecka woda cieplejsza?
Tak z ciekawości pytam..
anakin napisał(a):Niemiecka woda cieplejsza?
Tak z ciekawości pytam..
Niedzwiad napisał(a):Łeba , Jastrzębia , Władek , Jastarnia , Jurata , Bąbki , Hel , Babie doły , Krynica , Kołobrzeg . I chyba już w innych miejscach nie byłem. Kupa na kupie Pl morze było fajne kiedyś dawno , dawno temu do czasu aż poznałem swoją Anie. ale i nad bałtyk się jezdzi. W 2012 byliśmy 2 razy. Były to krótkie urlopy. Pierwszy 2 noce. Drugi 4 noce.
joajer napisał(a):Cieplejsza nie znaczy lepsza, a prócz Niemiec jest jeszcze Litwa Łotwa, Estonia, Szwecja, Dania.......
mervik napisał(a):Niedzwiad napisał(a):Łeba , Jastrzębia , Władek , Jastarnia , Jurata , Bąbki , Hel , Babie doły , Krynica , Kołobrzeg . I chyba już w innych miejscach nie byłem. Kupa na kupie Pl morze było fajne kiedyś dawno , dawno temu do czasu aż poznałem swoją Anie. ale i nad bałtyk się jezdzi. W 2012 byliśmy 2 razy. Były to krótkie urlopy. Pierwszy 2 noce. Drugi 4 noce.
..a spróbuj od Rewala w stronę Międzyzdroje
anakin napisał(a):joajer napisał(a):Cieplejsza nie znaczy lepsza, a prócz Niemiec jest jeszcze Litwa Łotwa, Estonia, Szwecja, Dania.......
Rozumiem, ale dla mnie wyznacznikiem na wakacjach jest właśnie jej temperetura.
Nie po to się bujam 750 km, żeby wchodzić do niej na "trzy sztychy", przebijając przez stada sinic czy innych "cudów natury".
Dania?
Jakieś lekko 960-1000 km.
Znowu wybór jest oczywisty.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko