Re: Czy Bałtyk to konkurencja dla Adriatyku w dobie autostr
napisał(a) wiolek_lp » 01.03.2024 20:47
marecky81 napisał(a):Wyjazd do Chorwacji...kilkanaście h, opłaty autostradowe, koszty dojazdu i i strach czy nie będzie wypadku na autostradzie, czy się samochód nie zepsuje...

Nie wiem po co usilnie starasz się mi wcisnąć, że mój sposób podróżowania - samochód, jest "gorszy" niż Twój sposób- samolot
Lataj ile chcesz, ja będę jeździć, bo to lubię i na ten moment to dla NAS najbardziej optymalny sposób na wyjazdy. Kropka.
Inna kwestia, że latać kiedyś też będę chciała... Kiedyś, gdy ( pomijąc koszta 5 osobowej rodziny ) będę mieć możliiwości rezerwacji biletów na samolot z wyprzedzeniem, chociażby miesięcznym. Aktualnie takiego nie mam i póki co nie będę mieć.
Mój mąż o zgodzie na urlop (oprócz wakacyjnego) dowiaduje się najwyżej kilka dni wcześniej, a często jest to 2-3 dni. Zdarzyło się, że dostał zgodę w środę, i w piątek w nocy jechaliśmy, ale była też sytuacja, że w piątek o 8 rano będąc w pracy zadzwonił, że łaskawie może go nie być od poniedziałku kilka dni, ja rezerwowałam w pracy wyszukane " na kiedyś tam" apartamenty, po pracy nas pakowałam i na noc jechaliśmy.
Więc samoloty póki co całkowicie odpadają. Najbardziej żałuję, że kiedyś nie mogliśmy lecieć w grudniu do Czarnogóry na weekend - całą rodziną za 248 zł w obie strony. No ale nie dało się

Aaa i zepsutym autem w grudniu dojechaliśmy do Cro, wróciło na lawecie, ale dojechaliśmy, i mieliśmy najlepsze święta w życiu...
Ostatnio edytowano 01.03.2024 20:50 przez
wiolek_lp, łącznie edytowano 1 raz