Trajgul napisał(a):wiolek_lp napisał(a):Poza tym we dwoje pojedziemy, może za 10 lat Póki co poruszamy się z 3 dzieci
Wiola, z 5 lat, bo z tego co kojarzę, to Twój starszy syn, gdzieś w wieku mojej starszej córki, więc będzie wtedy już pełnoletni, więc zajmie się najmłodszym
Tak najstarszy za 5 lat będzie mieć 18, ale mały ledwo 8, aktualnie patrząc na starszego w życiu nie zostawiłabym pod jego opieką nikogo
Często mam obawy jak są sami w domu po szkole - najstarszy i średni, czy się nie pozabijają
Trajgul napisał(a):
A z tym zostawianiem bombelków u rodziny, chyba wiem co czujesz, choćby nie wiadomo jak były dobre relacje rodzinne.
Oj ja bym z chęcią zostawiła, nawet bym dopłaciła Ale nie ma opcji...
marecky81 napisał(a): Po prostu nie chciałby mi się na 3-4 dni jechać dzień w jedną stronę autem.
Widzisz, zależy co kto lubi
My właśnie zeszłej majówki byliśmy tylko na 3 dni i 3 noce, mieliśmy do pokonania równe 1000 km, wsiedliśmy w auto o 20 a o 8 rano jedliśmy naleśniki na plaży w Opatiji. Było cudownie
W październiku gdy na Krk byliośmy 5 nocy odpoczęłam jakby to było 2 tygodnie, więc dla mnie totalnie warto