mr-owl napisał(a): chyba, ze ktos chce jechac nad Baltyk i szuka tego co nasze morze oferuje. Szerokie piaszczyste plaze i morskie fale.
vin napisał(a):Tak tak, należy zakazać rozmów na tematy, które nie mają racji bytu przecież jeśli ktoś uważa dany wątek za niezasadny, to wystarczy go nie czytać. Jasne, nie jest to porównanie jabłka do jabłek, ale czemu odbierać zainteresowanym możliwość dalszej dyskusji? Jak widać, od ponad 10 lat wątek żyje, jak nie będzie chętnych do wyrażenia swojej opinii, to obumrze sam z siebie...
kaszubskiexpress napisał(a):Problemem tego wątku jest to, że klepiemy od tych właśnie 10 lat to samo.
Chorwacja super.
Baltyk to złodziejstwo, kra na morzu w lipcu, gofry za 85 zlotych. Piasek w dupie. Korki po horyzont itd itd..
A w Chorwacji same puste plaże, zero tłumów , wielkich dmuchańców, parasoli i namiotów przeciwsłonecznych....marekkowalak napisał(a):(...) i przepiękne morze parawanów jak okiem sięgnąć.
piekara114 napisał(a):A w Chorwacji same puste plaże, zero tłumów , wielkich dmuchańców, parasoli i namiotów przeciwsłonecznych....marekkowalak napisał(a):(...) i przepiękne morze parawanów jak okiem sięgnąć.
.
malina1959 napisał(a):A ja postanowiłam przypomnieć sobie, po latach, brodzenie w piasku i wodzie. Zawsze bardzo to lubiłam
Wyjazd będzie krótki, więc może morze zostawi dobre wspomnienia
marekkowalak napisał(a):mr-owl napisał(a): chyba, ze ktos chce jechac nad Baltyk i szuka tego co nasze morze oferuje. Szerokie piaszczyste plaze i morskie fale.
No, nie tylko! Dodajmy jeszcze sinice, krioterapię w 14-stopniowej wodzie i przepiękne morze parawanów jak okiem sięgnąć.
feniks7 napisał(a):
Byłem parę razy w ostatnich 10 latach nad Bałtykiem i ani razu nie spotkałem sinic, woda zwykle miała temperaturę ~20C (jakoś tak się nieszczęśliwie złożyło, że nigdy nie miałem termometru), a parawany były, można je było policzyć używając 1 czasami 2 rąk.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko