Może, chociaż nie wydaje mi się, abyśmy jeszcze raz tam popłynęli.piotrf napisał(a):Szkoda , gdyby zamiast wiatru było piękne słoneczko na czystym niebie , błękity wody byłyby wyraźniejsze , piękniejsze i Twój odbiór tego miejsca zapewne lepszy Może następnym razem się uda zanurzyć w błękitach . . .
Też się zniechęciłam.Kapitańska Baba napisał(a):Prawdę mówiąc nam też laguna niczego nie urwała. Byliśmy raz i jakoś nigdy więcej nie było chęci się zatrzymać
Właśnie z powodu tych widoków na ląd od strony morza bardzo lubię rejsy i dlatego, jeżeli tylko jest okazja, to z niej korzystam.piotrf napisał(a):Bardzo ciekawy rejs i urozmaicony , sam fakt oglądania Chorwacji z innej perspektywy już jest wartością samą w sobie
Zależy, co kto lubi. Mnie się te dodatkowe atrakcje podobały, ale niektórzy mieli strach w oczach..pomorzanka zachodnia napisał(a):Nadrobiłam. Rejs fajny, pomimo tych turbulencji, a może nawet to dodatkowa atrakcja.
Też tak myślę, chociaż byłam tylko na kilku z nich. A plaż na Ciovo jest sporo. Tylko w gminie Okrug jest ich 20, a może i więcej. Tutaj można o nich poczytać i pooglądać zdjęcia. Ale ta plaża, na której plażowaliśmy podczas naszego rejsu, nie znalazła się na tej stronie.pomorzanka zachodnia napisał(a):Plaże na Ciovo są naprawdę ładne.
Powrót do Nasze relacje z podróży