marze_na napisał(a):Bardzo mi się podobały widoki z murów i wieży trogirskiej twierdzy.
Zdecydowanie warto wejść, zwłaszcza, że cena jak widzę, ciągle niewygórowana.
piotrf napisał(a):Piękne widoki z wieży , bardzo podoba mi się to zdjęcie
megidh napisał(a):Przyszła pora na spacer uliczkami Trogiru, które zachwycają na każdym kroku.
megidh napisał(a):majkik75 napisał(a):Tak sobie oglądam Twoje zdjęcia i myślę, że do tej pory nie udało się nigdy zajrzeć do Trogiru ...
A już myślałam, że w Trogirze to byli wszyscy .
megidh napisał(a):Chciałam, ale Waldek mi uciekł .piekara114 napisał(a):Było trzeba sie samemu całowaćmegidh napisał(a):W niedalekim sąsiedztwie Glorietty rośnie Drzewo Miłości, którego pnie i konary leżą na ziemi splecione w miłosnym uścisku.
Według starej legendy, kto się całuje pod tym drzewem, to jego miłość będzie trwać wiecznie. Niestety chyba pogoda przegoniła te całujące się pary, bo nie widzieliśmy ani jednej. A ponoć często można je pod drzewem miłości zobaczyć.
I co, nie udało się. Czarny jacht nadal jest widmem .piotrf napisał(a):Próbowałem zidentyfikować ten czarny jacht , ale natrafiłem na pewne trudności . . . może jutro się uda
Naprawdę ?wiola2012 napisał(a):megidh napisał(a):majkik75 napisał(a):Tak sobie oglądam Twoje zdjęcia i myślę, że do tej pory nie udało się nigdy zajrzeć do Trogiru ...
A już myślałam, że w Trogirze to byli wszyscy .
Oj nie wszyscy Gosiu, nie wszyscy . Znam takich, co nigdy nie byli w Chorwacji .
Powrót do Nasze relacje z podróży