Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czternaście dni na Gib Sea A.D. 2019

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 29.05.2020 10:12

"mchrob"]
Świetnie Ci się udało, a w międzyczasie dzięki googlowi się troszkę podszkoliłem.

O proszę :mrgreen: Brawo Ty!!! :smo:

Dzięki za jak zawsze świetną relację a jak masz jeszcze coś zaległego do opisania to ja chętny. :wink:

To zajrzyj na forum w poniedziałek - postaram się z czymś ruszyć :smo:

Jak by nas szczurów lądowych ktoś na jacht zabrał kiedyś to może wiedza z Twoich relacji się przyda :wink:

Fajnie by było gdybym się do czegoś przydała :oczko_usmiech:
pavlo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pavlo » 29.05.2020 10:55

Fantastyczna opowieść :D Dziękuję za wspaniałe opisy i fotki. Śledziłem cały wątek i czułem cały ten klimat, jak bym tam był. Dla mnie to otucha i pocieszenie, bo w tym roku ze względu na chorobę syna, wyjazd musieliśmy odwołać :( Pisz proszę takie opowieści, bo podejrzewam, że dla niejednego to wielka radocha :D Pozdrówka i do zobaczenia w przyszłej, mam nadzieję relacji :papa:
Epepa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Epepa » 29.05.2020 11:29

Dziękuję za wspaniałą relację, która przez ostatni czas była dla mnie miłym oderwaniem od nieco przygnębiającej rzeczywistości. :roll: Smutno, że już nie będzie kolejnych odcinków, ale wszystko co dobre kiedyś się kończy. Pozostaje życzyć Wam kolejnych wspaniałych przygód i mieć nadzieję, że już niedługo zechcesz nam je znowu opisać. :D :papa: :hut:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 29.05.2020 11:34

pavlo napisał(a):Fantastyczna opowieść :D Dziękuję za wspaniałe opisy i fotki. Śledziłem cały wątek i czułem cały ten klimat, jak bym tam był. Dla mnie to otucha i pocieszenie, bo w tym roku ze względu na chorobę syna, wyjazd musieliśmy odwołać :( Pisz proszę takie opowieści, bo podejrzewam, że dla niejednego to wielka radocha :D Pozdrówka i do zobaczenia w przyszłej, mam nadzieję relacji :papa:

Dziękuję że byłeś :hearts:
Bardzo mi przykro z powodu choroby - mam nadzieję że syn szybko dojdzie do siebie :cry:
Zdrówka dla Niego i dla Ciebie :wink:
Będę pisać - to już jak narkotyk :oczko_usmiech:
Do zobaczenia w kolejnej - trochę nietypowej relacji :smo:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 29.05.2020 11:37

Epepa napisał(a):Dziękuję za wspaniałą relację, która przez ostatni czas była dla mnie miłym oderwaniem od nieco przygnębiającej rzeczywistości. :roll: Smutno, że już nie będzie kolejnych odcinków, ale wszystko co dobre kiedyś się kończy. Pozostaje życzyć Wam kolejnych wspaniałych przygód i mieć nadzieję, że już niedługo zechcesz nam je znowu opisać. :D :papa: :hut:

Dziękuję że żeglowałaś z nami wirtualnie :hearts:
Rejs na Kryśce niestety dobiegł końca ale od poniedziałku zapraszam na coś innego - takie moje wspomnienia, liczę na Twoją obecność :oczko_usmiech: :hut:
Bravik
Mistrz Ligi Mistrzów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bravik » 29.05.2020 11:38

Dzięki za relację i fajne foty. I do następnego raza :oczko_usmiech:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 29.05.2020 12:10

Bravik napisał(a):Dzięki za relację i fajne foty. I do następnego raza :oczko_usmiech:

Dzięki że byłeś :wink: Do zobaczenia wkrótce :wink:
Epepa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Epepa » 29.05.2020 12:11

Kapitańska Baba napisał(a):od poniedziałku zapraszam na coś innego - takie moje wspomnienia, liczę na Twoją obecność :oczko_usmiech: :hut:

W takim razie w poniedziałek rano melduję się na pokładzie. :mrgreen: :papa:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 29.05.2020 13:01

Epepa napisał(a):
Kapitańska Baba napisał(a):od poniedziałku zapraszam na coś innego - takie moje wspomnienia, liczę na Twoją obecność :oczko_usmiech: :hut:

W takim razie w poniedziałek rano melduję się na pokładzie. :mrgreen: :papa:

Może nie na pokładzie ale.......czekam na Ciebie :oczko_usmiech:
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 29.05.2020 15:23

Dzięki za relację. Czekam na tegoroczną, bo sporo na to wskazuje, że może się udać :D
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 29.05.2020 17:12

Kapitańska Baba napisał(a):
Kilka wysp, trochę lądu - całkiem przyjemny kawałek :wink:

Każdą milę - spędziłem mile... 8)
Trochę się podszkoliłem i sporo ubawiłem... :lol:
Senkju :smo:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 29.05.2020 19:22

agata26061 napisał(a):Dzięki za relację. Czekam na tegoroczną, bo sporo na to wskazuje, że może się udać :D

Dzięki Kochana za towarzystwo :wink:
Mam nadzieję że chociaż wakacyjna Chorwacja wypali :roll: Jak dotąd ten rok kiepski wyjazdowo :cry:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 29.05.2020 19:23

CROberto napisał(a):Każdą milę - spędziłem mile... 8)
Trochę się podszkoliłem i sporo ubawiłem... :lol:
Senkju :smo:

Podszkoliłem? Szczególnie z brestu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dzięki za obecność i uśmiech i .....do usłyszenia bardzo niedługo :smo:
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 29.05.2020 19:41

Kapitańska Baba napisał(a):
agata26061 napisał(a):Dzięki za relację. Czekam na tegoroczną, bo sporo na to wskazuje, że może się udać :D

Dzięki Kochana za towarzystwo :wink:
Mam nadzieję że chociaż wakacyjna Chorwacja wypali :roll: Jak dotąd ten rok kiepski wyjazdowo :cry:

Myślę, że Twoja mazurska relacja będzie pierwsza, więc czekam najpierw na nią :D Jak jednak nasz wyjazd do Cro dojdzie do skutku, to na mazury może pod koniec sierpnia na kilka dni tylko pojedziemy :D Okaże się :D
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 29.05.2020 21:22

Wpadam do mariny
Kryśka bez załogi
Busa brak ...
A Wy już w domu 8O
No jak to to tak :roll:

Fajnie było, jak zwykle :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży