Kapitańska Baba napisał(a):agata26061 napisał(a):Trzymam kciuki, żeby nadarzyła się taka okazja
Ja też!!! Najlepiej w Cro - wtedy wybaczę brak chlebka
Kusicielki . . .
Pozdrawiam
Piotr
piotrf napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):agata26061 napisał(a):Trzymam kciuki, żeby nadarzyła się taka okazja
Ja też!!! Najlepiej w Cro - wtedy wybaczę brak chlebka
Kusicielki . . .
Pozdrawiam
Piotr
Kapitańska Baba napisał(a):gusia-s napisał(a):Zjadłabym rybki i połaziła po Supetarze
Przepłynęliście tuż przed naszym kempingiem
Gdzie ten kemping????
Małe rybki są w Selgrosie, przyjedż do mnie z budką - usmażę I kalmary też zrobię
Kapitańska Baba napisał(a):
Kapitańska Baba napisał(a):Bardzo lubię Supetar...
No cóż, jakos to przeżyjęKapitańska Baba napisał(a):Ps. – Gusia, powiadomienie o Twoich wiadomościach załapały się na fotkę.
"gusia-s"]
Ano tu
Od miesiąca mam Selgrosa w okolicy ale jeszcze się nie wybrałam, mimo że mam chyba ze 3 bony po pińć dych do zrealizowania
No cóż, jakos to przeżyję
Bo namioty na tym kempingu to rzadkość a budki stoją tak, że ich od strony morza nie widać, tak samo jak domków.Kapitańska Baba napisał(a):["gusia-s"]
Ano tu
Nie widać namiotów ani budek to i nie zauważyłam
Odniosłam się do powiadomień, a pogoda ... no czymś tam straszą głównie w rejonie Velebitu a w centralnej części ma być lepiejKapitańska Baba napisał(a):["gusia-s"]No cóż, jakos to przeżyję
A Ty przeczytałaś tę prognozę??
gusia-s napisał(a): Odniosłam się do powiadomień, a pogoda ... no czymś tam straszą głównie w rejonie Velebitu a w centralnej części ma być lepiej
gusia-s napisał(a):Ale zimno i ciemno , zupełnie jak u mnie dzisiaj za oknem.
maslinka napisał(a):Takie "groźne" zdjęcia mają swój urok. Piękne są!
agata26061 napisał(a):Plaża pusta jak zimą zdjęcia w pięknych mrocznych ale intensywnych kolorach. Jakieś plusy takiej pochmurnej pogody są!
Powrót do Nasze relacje z podróży