zumila napisał(a):
Dowód na to, że śnieg istnieje Z pozdrowieniami dla dziewczyn
agata26061 napisał(a):Zawsze zazdroszczę Wam tych delfinów. Ja od 3 lat, od kiedy wynajmujemy kwatery w pierwszej linii brzegowej, wypatruję ich z naszego tarasu, ale na próżno... Z motorówki, czy na fishpicnicu też się nigdy nie udało...
Kapitańska Baba napisał(a):Agatka - jest na to sposób - popłyń z nami w rejs, delfiny gwarantowane
"Epepa"]Ale spokojne morze! Chciałabym mieć takie, gdy płynę kajakiem. Muszę zacząć wcześniej wstawać. Podejrzewam, że to cudowne przeżycie zobaczyć delfiny z tak bliska. Mam nadzieję, że mi się też kiedyś uda.
maslinka napisał(a):Wy to macie szczęście do delfinów! Chyba łatwiej je spotkać w północnej Dalmacji i na Kvarnerze, zwłaszcza w okolicach Cresu i Lošinja. Tam nawet my je widzieliśmy
gusia-s napisał(a):Też nie mam szczęścia do delfinów przecież kajakujemy, pływamy promami, fishpicnikami no i mój cały tydzień na żaglach a mimo to tylko raz mi mignął właśnie podczas rejsu między Visem a Hvarem.
mchrob napisał(a):A może tego waszego cyca delfiny wyczuwają i dlatego tak często je spotykacie?
Ssak nie ryba wypić też musi
Powrót do Nasze relacje z podróży