W takim towarzystwie spędzaliście noc - dla mnie to jest tankowiec - 50 ton paliwa do kataryny . . . nie kupujemy
Pozdrawiam
Piotr
Kapitańska Baba napisał(a):Epepa napisał(a):Ja też byłabym bardzo szczęśliwa, gdyby codzienny rejs był trochę dłuższy.
Też bym chciała ale wtedy za szybko by się cały rejs skończył i co ja bym robiła co ranek? Kochana - najchętniej bym wszystko na raz napisała tylko mam wątpliwości czy ktokolwiek by przez takiego tasiemca przebrnął Nie jest za długo ale za to codziennie i nie ciągnie się latami
piotrf napisał(a):W takim towarzystwie spędzaliście noc - dla mnie to jest tankowiec - 50 ton paliwa do kataryny . . . nie kupujemy
Pozdrawiam
Piotr
Epepa napisał(a):Ja bym nie pogardziła takim tasiemcem, ale masz rację. Faktycznie lepiej sobie tę przyjemność dawkować.
"maslinka"]Wiedziałam, że będzie Long Island
Tylko trochę szkoda, że Brbinj Są lepsze miejscówki , ale wiem, nie wszędzie się da i musi to jakoś pasować do reszty rejsu.
Mam nadzieję, że zajrzycie do Sali i może gdzieś jeszcze...
Już się nie mogę doczekać dalszego ciągu!
pomorzanka zachodnia napisał(a):Może tam i nudno, ale wygląda bardzo sielankowo.
Epepa napisał(a):Piękny zachód słońca. Zauważyłam, że z tymi chorwackimi wyspami to często jest tak, że od strony "otwartego morza" mają ciekawszą linię brzegową. Może tak jest też z Dugim Otokiem? Tak czy siak mi i tak się podoba. Gdybym mogła się tam teraz teleportować, chętnie bym z takiej możliwości skorzystała.
Epepa napisał(a):Piękny zachód słońca. Zauważyłam, że z tymi chorwackimi wyspami to często jest tak, że od strony "otwartego morza" mają ciekawszą linię brzegową. Może tak jest też z Dugim Otokiem?
mchrob napisał(a):No metropolia to to nie jest
Za wikipedią:
Brbinj is a small village on the northeast coast of the Croatian island of Dugi Otok. Its population is 76 (as of the 2011 census)
maslinka napisał(a):Brbinj to przystań promowa i nic więcej. Ale na Dugim Otoku pięknych miejsc nie brakuje... Mam nadzieję, że niektóre odkryjecie
Powrót do Nasze relacje z podróży