Beata, dzięki za kolejny piękny rejs Super się czytało i oglądało!
Kiedy znowu płyniemy? Bo dokąd - nieważne
agata26061 napisał(a):Myślę, że Twoja mazurska relacja będzie pierwsza, więc czekam najpierw na nią Jak jednak nasz wyjazd do Cro dojdzie do skutku, to na mazury może pod koniec sierpnia na kilka dni tylko pojedziemy Okaże się
gusia-s napisał(a):Wpadam do mariny
Kryśka bez załogi
Busa brak ...
A Wy już w domu
No jak to to tak
Fajnie było, jak zwykle
maslinka napisał(a):Beata, dzięki za kolejny piękny rejs Super się czytało i oglądało!
Kiedy znowu płyniemy? Bo dokąd - nieważne
pavlo napisał(a):No dobra dobra mili Państwo, ale żeby sprawiedliwości stało się za dość, to trzeba także docenić wszystkich bohaterów tej opowieści.Wymieniając bez żadnego trybu; Szanowny Pan mąż Pani Beaty, Pani Beata, Ania, Ewa, Margot(poproszę o czteropak, to też zanurkuję ). Lepiej to zauważcie, bo jak nie to,....., to i tak się dopomnę o sprawiedliwość https://www.youtube.com/watch?v=faPFQq8Od4I
piotrf napisał(a):Dziękuję za fajne jak zawsze [i]rejsowanie[/] pełne przygód i pięknych widoków
Mazury wzywają , granic nie trzeba przekraczać , więc będą celem za tydzień - może gdzieś tam się spotkamy
Pozdrawiam
Piotr
Habanero napisał(a):Dzięki za piękną relację, pełną przygód i niesamowitych widoków.
Pozdrawiam i do następnego rejsu
Kapitańska Baba napisał(a):pavlo napisał(a):No dobra dobra mili Państwo, ale żeby sprawiedliwości stało się za dość, to trzeba także docenić wszystkich bohaterów tej opowieści.Wymieniając bez żadnego trybu; Szanowny Pan mąż Pani Beaty, Pani Beata, Ania, Ewa, Margot(poproszę o czteropak, to też zanurkuję ). Lepiej to zauważcie, bo jak nie to,....., to i tak się dopomnę o sprawiedliwość https://www.youtube.com/watch?v=faPFQq8Od4I
Myślę że jeśli będziesz grzecznie nurkować to wysępisz od Margot ten czteropak
Kapitan czuje się zaszczycony że w końcu został zauważony
Kapitańska Baba napisał(a):
Do kiedy będziesz na tych Mazurach i gdzie?
Wiesz że lubimy spotkania a ....... już za chwileczkę, juz za momencik, wielkie jeziora wzywają
"pavlo"}
Ja tak tylko z obserwacji fotek. Pan kapitan to chyba ostoja spokoju, nie musi wiele mówić. Jego spokój(choć wewnątrz burza), daje załogantom komfort i poczucie bezpieczeństwa.
Wy jednak jako doświadczona pływacka załoga pewnie wiecie o co hoooo Podziwiam Was za niesamowite zgranie jako wspaniałej załogi
elka21 napisał(a):Natłok różnych spraw, ograniczył mi czas zaglądania na forum. Dziś zaglądam do relacji, a tu , Wy już dawno w domu, rozpakowani i już myślisz o następnej relacji.
Za tą zakończoną, wielkie dzięki, a na następną, już się zapisuję