Mayki napisał(a):Cieszyn, Żylina, Bratysława. Z Bratysławy autostradą na Budapeszt. Zjazd na drogę 81 na Székesfehérvár a tam na M7 na Zagrzeb. Myślę, że to szybsza trasa. Znajomy tam jeździ i bardzo sobie chwali. Jest mniej kręcenia niż na 86
Raul73 napisał(a):lukasz1977
Tak jak pisze Mayki, jest ok. 80 km bliżej - ja równiez zamierzam latem jechać taką trasą. A trasa nr 81 jest ponoć po ubiegłorocznym kapitalnym remoncie, więc nawierzchnia powinna być dobra.
Mariusz1 napisał(a):Witam mam małe pytanko ile kosztuje przejazd przez Austrię chodzi mi o opłaty za tunele na drodze do Chorwacji
edytasek napisał(a):Erci interesuje mnie ten objazd w Sloweni, w zeszłym roku próbowaliśmy sami sobie objechać i skończyło się na tym,że stracilismy 2 godziny....droga opisywana przez forumowiczów była zamknięta jakis remont i niezle błądzilismy zanim dotarlismy do granicy a nawi całkiem zgłupiała:-) Bardzo byłabym wdzięczna za mapke tego objazdu, link mi się nie otwiera niestety. Gdybyś miał chwilkę to mój meil: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam
Raul73 napisał(a):
erci
Do twojej mapki tylko jedna uwaga - obwodnica Považskej Bystricy w ciągu autostrady D1 na Słowacji jest juz ukończona - nie wiem czemu Google Map nie ma jeszcze tego uaktualnienia. Od Żiliny do Bratysławy jest już non-stop autostrada.
erci napisał(a):Raul73 napisał(a):
erci
Do twojej mapki tylko jedna uwaga - obwodnica Považskej Bystricy w ciągu autostrady D1 na Słowacji jest juz ukończona - nie wiem czemu Google Map nie ma jeszcze tego uaktualnienia. Od Żiliny do Bratysławy jest już non-stop autostrada.
Zgadza się
postaram się wrzucić plik z mapką na jakąś www skoro z hostingiem jest taki problem...