pääkäyttäjä napisał(a): ale miasta i švestky bez cergieli serwują górną półkę.
Kto to są te śliwki?
pääkäyttäjä napisał(a): ale miasta i švestky bez cergieli serwują górną półkę.
pääkäyttäjä napisał(a):Abstrahując od tego, winien czy nie, zapłacić bądź nie, zmienił byś trochę zdanie, gdybys w ČR dostał mandat za przekroczenie prędkości o 1-2 km w kwocie 160 zł Czeska policja rzadko kiedy wystawia taki mandat ale miasta i švestky bez cergieli serwują górną półkę.
Coś Ci to przypomina?
wiech napisał(a):pääkäyttäjä napisał(a): ale miasta i švestky bez cergieli serwują górną półkę.
Kto to są te śliwki?
bluesman napisał(a):
Zabawne Gdzieś musi być granica nie sądzisz ? nie jest ważne o ile przekroczyłeś tylko, ze przekroczyłeś
filek88 napisał(a):w Polsce jest normalne ze jak jest 50 jadę 70 i nikt mi mandatu nie da
jaro1959 napisał(a):Właśnie odebrałem z poczty wezwanie do zapłaty za przekroczenie prędkości w tym tunelu . Wkurza mnie to, że pierwszy raz w drodze do Chorwacji starałem się jechać zgodnie z przepisami. myślę tylko, czy nie powinni dołączyć zdjęcia? Tą metodą mogą jedynie rejestrować tablice rejestracyjne i wysyłać mandaty według własnego widzimisię.
jaro1959 napisał(a):Właśnie odebrałem z poczty wezwanie do zapłaty za przekroczenie prędkości w tym tunelu . Wkurza mnie to, że pierwszy raz w drodze do Chorwacji starałem się jechać zgodnie z przepisami. myślę tylko, czy nie powinni dołączyć zdjęcia? Tą metodą mogą jedynie rejestrować tablice rejestracyjne i wysyłać mandaty według własnego widzimisię.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi