arkona napisał(a):Przewaga września nad czerwcem jest podstawowa. Czerwiec już był, a wrzesień przed nami i mój wyjazd w nim.
To Jeeeeeeest DOOOOOOObre !!!!
BasiaZ napisał(a):wiem wiem, ale jakoś wolę pływać boso
KrzychuZiom napisał(a):Wrześniowa Makarska za nami lata byliśmy lipiec , sierpień , po raz pierwszy wrzesień:
na +
- Ceny - jedzenia , wycieczek , apartamentów , atrakcji
- Mało ludzi na plaży , mieście
- Pogoda (nie jest aż tak gorąco , choć tu wkrada się minusik pogoda mniej pewna , mam tu na myśli deszcz
- Dostępność atrakcji , aż czekają na ciebie , nie ma kolejek itp
Tak na prawdę jak dla mnie wrzesień jest idealny i jeśli znów wybierzemy się do Cro to na pewno w tym czasie
banankochan napisał(a):no to racja,że jest cieplutko i nawet przyjemnie wykąpać się w Jardanie w burzy i deszczu:)
Hercklekot napisał(a):Możesz spokojnie liczyć na temperatury morza powyżej 20 stopni. W 2014 roku byliśmy w czerwcu na Visie i pomimo paru deszczowych i pochmurnych dni temperatura morza zawsze oscylowała pomiędzy 21 a 24. Link do śledzenia temperatury: http://www.dhmz.htnet.hr/vrijeme/aktpod.php?id=more_n
nosferatu7 napisał(a):W tym roku kolejny raz Chorwacja w czerwcu. Zastanawiam się czy jak pojechał bym w 2 połowie czerwca, to można spodziewać się wyższych cen za apartament niż w pierwszej połowie czerwca. Ktoś ma doświadczenie w tym temacie. ?