maniust napisał(a):
Wrzesień jest zarąbisty nad Jadranem , cisza , spokój i taniej , w tym roku przetestuję czerwiec.
Dlatego jadę we wrześniu
Ale rzeczywiście ten szum "oceanu" niepowtarzalny
maniust napisał(a):Rawka85 napisał(a):Ja byłem tylko w na początku września w tamtym roku w okolicach Breli i powiem że na 7 dni 2 popadało z 2-3 godziny a później patelnia 30-35 stopni jak i pozostałę dni tak samo ludzi trochę mniej ale w zupełności słoneczka wystarczało jak o 9 rano było ponad 27 co do cen czerwiec-wrzesień to zależy od apartamentu/ domku są podobne niższe noce cieplutkie z lekkim wiaterkiem można siedzieć całą noc pod palmami pijąc piwko i słuchając szumu oceanu
W Breli szum oceanu ......Hmmm........
Wrzesień jest zarąbisty nad Jadranem , cisza , spokój i taniej , w tym roku przetestuję czerwiec.
Pampalini napisał(a):Dla mnie to nie ma znaczenia. Jadę tam z żoną na wypoczynek i zwiedzanie a nie oglądanie plażowiczek.
kadetdudi napisał(a):Pampalini napisał(a):Dla mnie to nie ma znaczenia. Jadę tam z żoną na wypoczynek i zwiedzanie a nie oglądanie plażowiczek.
Brawo! Odpowiednia riposta Tylko czy dasz radę nie oglądać się?:) Podobno każdy zdrowy mężczyzna "powinien" obejrzeć się za "inną"...