karin74 napisał(a):Byłam dwa razy na początku wrzesnia i raz druga połowa sierpnia. Jedynym chyba mankamentem wyjazdu we wrzesniu są już zdecydowanie krótsze dni, po 19 zachód słońca. W tym roku mamy jechać ( to sie jeszcze okaże ) ze znajomymi 2 połowa czerwca??????????? hmmm. zobaczymy
darek1 napisał(a):karin74 napisał(a):Byłam dwa razy na początku wrzesnia i raz druga połowa sierpnia. Jedynym chyba mankamentem wyjazdu we wrzesniu są już zdecydowanie krótsze dni, po 19 zachód słońca. W tym roku mamy jechać ( to sie jeszcze okaże ) ze znajomymi 2 połowa czerwca??????????? hmmm. zobaczymy
To jest powód aby nie jechać we wrześniu.
darek1 napisał(a):karin74 napisał(a):Jedynym chyba mankamentem wyjazdu we wrzesniu są już zdecydowanie krótsze dni, po 19 zachód słońca.
To jest powód aby nie jechać we wrześniu.
Rawka85 napisał(a):Ja byłem tylko w na początku września w tamtym roku w okolicach Breli i powiem że na 7 dni 2 popadało z 2-3 godziny a później patelnia 30-35 stopni jak i pozostałę dni tak samo ludzi trochę mniej ale w zupełności słoneczka wystarczało jak o 9 rano było ponad 27 co do cen czerwiec-wrzesień to zależy od apartamentu/ domku są podobne niższe noce cieplutkie z lekkim wiaterkiem można siedzieć całą noc pod palmami pijąc piwko i słuchając szumu oceanu