Czemu Chorwacja , jest tyle pięknych miejsc na ziemi.
Co Wami kieruje że tam jeździcie.Chorwacja jest daleko a ............
tak blisko.
nowak
mariusz nowak napisał(a):Czemu Chorwacja , jest tyle pięknych miejsc na ziemi.
Co Wami kieruje że tam jeździcie.Chorwacja jest daleko a ............
tak blisko.
nowak
mkm napisał(a):petris napisał(a):A ja mogę. Po pierwsze plaże są piękne, okolice bardzo ciekawe a jesli chodzi o górki i jeziora, przecudowna Szwajcaria Kaszubska i nasze nadmorskie klify,po prostu nasza Polska.
A ja lubię trochę pomieszkać poza granicami naszej Polski
AndrzejJ. napisał(a):mkm napisał(a):petris napisał(a):A ja mogę. Po pierwsze plaże są piękne, okolice bardzo ciekawe a jesli chodzi o górki i jeziora, przecudowna Szwajcaria Kaszubska i nasze nadmorskie klify,po prostu nasza Polska.
A ja lubię trochę pomieszkać poza granicami naszej Polski
Możesz na Kaszubach.
petris napisał(a):A ja mogę. Po pierwsze plaże są piękne, okolice bardzo ciekawe a jesli chodzi o górki i jeziora, przecudowna Szwajcaria Kaszubska i nasze nadmorskie klify,po prostu nasza Polska.
ROCHEN napisał(a):petris napisał(a):A ja mogę. Po pierwsze plaże są piękne, okolice bardzo ciekawe a jesli chodzi o górki i jeziora, przecudowna Szwajcaria Kaszubska i nasze nadmorskie klify,po prostu nasza Polska.
I bardzo dobrze, zostań w Polsce jeśli chcesz.
Czym więcej tych pozostających w PL tym więcej miejsca dla nas w HR,
no i ceny nie będą tak szybko rosły
petris napisał(a):ROCHEN napisał(a):petris napisał(a):A ja mogę. Po pierwsze plaże są piękne, okolice bardzo ciekawe a jesli chodzi o górki i jeziora, przecudowna Szwajcaria Kaszubska i nasze nadmorskie klify,po prostu nasza Polska.
I bardzo dobrze, zostań w Polsce jeśli chcesz.
Czym więcej tych pozostających w PL tym więcej miejsca dla nas w HR,
no i ceny nie będą tak szybko rosły
Życzę Ci samych wspaniałych wrażeń miejsc ,które zwiedziłam, ludzi których poznałam, w Jugosławi-Chorwacji..No i w tej pogardzanej Polsce i innych krajach w Europie i Azjii.
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...