mkm napisał(a):kondzio napisał(a):mając 10tyś euro przeznaczone na wakacje to co byście wybrali,Cro po raz 5 lub 10 czy coś innego.
odpowiedzcie sobie szczerze
Gdybym miał 10 razy tyle , to szczerze powiem , że został bym na pewno na stałe w Cro
mkm napisał(a):A ja dopiero po raz jedenasty wybieram się do '' jugoraju '' . Tym razem będzie to ..... Dingac + wypady do Montenegro i BiH . Jeżeli chodzi o wakacje w innym kraju - na razie jest to niemożliwe . Nie mogę sobie po prostu wobrazić czegoś piękniejszego niż jadranska obala .
Sławomir Wocial napisał(a):mkm napisał(a):A ja dopiero po raz jedenasty wybieram się do '' jugoraju '' . Tym razem będzie to ..... Dingac + wypady do Montenegro i BiH . Jeżeli chodzi o wakacje w innym kraju - na razie jest to niemożliwe . Nie mogę sobie po prostu wobrazić czegoś piękniejszego niż jadranska obala .
mkm, gdzie będziesz? W samym Dingacu czy w Borku? Pozdrav!
AndrzejJ. napisał(a):mkm napisał(a):kondzio napisał(a):mając 10tyś euro przeznaczone na wakacje to co byście wybrali,Cro po raz 5 lub 10 czy coś innego.
odpowiedzcie sobie szczerze
Gdybym miał 10 razy tyle , to szczerze powiem , że został bym na pewno na stałe w Cro
Mając 100 000 euro na pobyt stały w cro co byś zwojował?
Mieszkania ,apartamentu tam gdzie lubisz byś za to nie kupił ,a żyć trzeba .
mkm napisał(a):Sławomir Wocial napisał(a):mkm napisał(a):A ja dopiero po raz jedenasty wybieram się do '' jugoraju '' . Tym razem będzie to ..... Dingac + wypady do Montenegro i BiH . Jeżeli chodzi o wakacje w innym kraju - na razie jest to niemożliwe . Nie mogę sobie po prostu wobrazić czegoś piękniejszego niż jadranska obala .
Bedę gościl u Twojego przyjaciela Bozo Czyli Dingac na całego
zet napisał(a):myślę że zapalonego cromaniaka nie da się przekonać do wyjazdu gdzie indziej ale niestety tanie wczasy w Chorwacji to już historia pozostają tylko piękne widoki ale tych na calym świecie też nie brakuje
Sławomir Wocial napisał(a):mkm napisał(a):Sławomir Wocial napisał(a):mkm napisał(a):A ja dopiero po raz jedenasty wybieram się do '' jugoraju '' . Tym razem będzie to ..... Dingac + wypady do Montenegro i BiH . Jeżeli chodzi o wakacje w innym kraju - na razie jest to niemożliwe . Nie mogę sobie po prostu wobrazić czegoś piękniejszego niż jadranska obala .
Bedę gościl u Twojego przyjaciela Bozo Czyli Dingac na całego
No to ładnie, już Ci zazdroszczę. My w tym roku odbój Ale będzie tam ode mnie 7 rodzin :):) 4 u Ivo i 3 u Bobo Pozdrav!!! Posłuchasz jak wyją szakale i popatrzysz na muflony. Popijesz i pośpiewasz z gospodarzami a Ana coś dobrego może wam ugotuje... Koniecznie popłyń z Bobo rano sieci wyciągać, może trafisz tak jak ja :
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...