napisał(a) bajluśka » 09.04.2010 12:46
tygrysek0038 napisał(a):W tym roku zdecydowaliśmy się z mężem skorzystać z przewozów autokarowych, żeby się dostać do Trogiru.
Z ofert, kóre znalazłam, najbardziej odpowiada mi Retman (trasa Wrocław-Trogir; z Ostrowa Wlkp ani Kalisza nic ciekawego nie znalazłam), jednak po przeglądnięciu forum zauważyłam, że w poprzednich latach w okresie wakacyjnym przejazd oferuje więcej przewoźników.
Stąd pytanie- czekać jeszcze np. do początku maja, aż takie oferty się pokażą, czy rezerwować już teraz? (lokum zarezerwowane 24.07-07.08 ).
Jak radzicie
?
jechałam z retmanem w 2008 roku.
oprócz tego że w słowacji zapalił nam się autokar (jakies kabelki się popaliły ) i przymusowy postój trwał 4 godziny, potem przegląd w Scani, (na tym postoju polało sie wtedy sporo wu.......wody) i przejazd z 23 godzin trwał ponad 30 to podróż zaliczam do nawet przyjemnej.
Nogi spuchniete jak balony, plecy obolałe bo niestety spanie w najbardziej luksusowym autokarze to jednak spanie na siedząco. Po drodze filmiki..........różne..........dla dorosłych i dla dzieci. Kawka, herbatka, piwko (piwko raczej niewskazane ze względu na postoje na siusiu) raczej proszą aby nie korzystać z wc w autokarze.
Ale jedyne co to kierowcy byli super!!!!
No i my mieliśmy wszystko załatwione z retmana, i pobyt i przejazd.!!!!!
Ogólnie polecam