bzyku2010 napisał(a): Ja będę jechał w niedzielę raniutko może więc w kierunku Żywca nie będzie korka.
bzyku2010 napisał(a):Dziękuję. Dla mnie to nowa trasy - S69, miłe że robią. Po info Pik71 mam potężny dylemat czy jechać nową dla mnie S69 czy po staremu i ew. czekać na robotach drogowych u pepików.
bzyku2010 napisał(a): A może jdubowski wiesz czy droga ze Zwardonia do Ziliny jest równie czasochłonna jak z Cieszyna przez Czechy?
Ja pierdziele zajrzałem pod ten link i się przeraziłem , Polska to jedno wielkie utrudnienieCromek napisał(a):Skoro mamy utrudnienia w Czechach to warto też zobaczyć te w Polsce.
tu:
http://www.gddkia.gov.pl/article/serwis ... /index.php
Pozdrawiam
janlewbr napisał(a):I jak na Zwardoń . Czy ktoś jechał bocznymi drogami przez Bielsko w kierunku na Szczyrk , na rondzie prosto [ a nie w lewo ] i dalej wiejskimi drogami na Milówkę , nie zbliżając się do Żywca ? Trasa tzw "Zimny Lech"
taurus napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Jak ktoś jedzie na Cieszyn to po co na Mosty? Hobbysta jakiś?
A jaką drogę kolega proponuje dla jadących krajową 1 z północnej i środkowej Polski?? Bez krążenia po drogach gminnych i powiatowych??
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi