Czy na tej stacji Shella zaraz za granicą w Gorzyczkach, to duże kolejki po winiety (bo chyba wszyscy tam kupują).
Zdażyło się kiedyś że zabrakło? Co wtedy?
P.
piotr62 napisał(a):Czy na tej stacji Shella zaraz za granicą w Gorzyczkach, to duże kolejki po winiety (bo chyba wszyscy tam kupują).
Zdażyło się kiedyś że zabrakło? Co wtedy?
P.
qbat napisał(a):Ponawiam pytanie sprzed kilku stron wcześniej poradźcie cromaniacy mniej doświadczonemu .
Czy na trasie D2 (póżniej 2) z Bratysławy na Brno można kupić winiety czeskie jeszcze po stronie Słowackiej, czy dopiero po przekroczeniu granicy (nie wiąże się to z nieprzyjemnościami ze strony jakiegoś nadgorliwego miśka?).
Sytuację mam taką, ze w ostatniej chwili będę wiedział, jaką trasą jechać (inny cel podróży) a nie chcę niepotrzebnie kupować winiety "na zaś".
tomp napisał(a):witam mam pytanie ,odnosnie dojazdu na chorwacje ,jezdzilem juz kilkoma drogami,ale w tym roku mam zamiar przetestowac droge nr50 ,pozniej s31 i s4 w austrii jadac od bratyslawy ,mam pytanie czy ktos juz tak jechal? i czy warto ?,czy lepiej na wieden?objazd wiednia wydaje mi sie spoko i wedlug google szybciej i krocej.Nie zalezy mi specjalnie na kilometrach ,ani na spalaniu ,ale wydaje mi sie ,ze ta droga jest dosyc spoko i po co walic na wieden jak mozna inaczej. https://maps.google.pl/maps?q=48.572575 ... 1&t=h&z=17 .wklejam linka .
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi