Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czatownicy.

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
platon
Cromaniak
Czatownicy.

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 30.11.2006 14:05

Dzisiaj od rana na forum napisano wiele,wiele,wiele,wiele postów.Forum przyjmuje formę czatu.Uprasza się szanownych czatowników
by temperowali swoje zapędy w pisaniu bezsensownych postów w tematach związanych z Chorwacją.
Sensowne i bezsensowne tematy mozna zakładać w Rozmowach o turystyce i nie tylko. I tam się wyżywać.Natomiast pisanie przez jednego cromaniaka czatownika,bezsensownych dwudziestu pięciu postów w tematach związanych z Chorwacją jest zabronione.Została wyłączona funkcja zobacz ostatnie posty z 24 godzin ,bo to strata czasu jesli ktos chce poczytać o Chorwacji. :twisted:
Karą za bezsensowne pisanie będzie zakaz wjazdu do Chorwacji w roku 2007.Odpowiednie zdjęcie i dane delikwenta prześle się odpowiednim chorwackim słuzbom granicznym.Na ra. :wink:
RobCRO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobCRO » 30.11.2006 14:12

sam masz srednia powyzej 3 postow dziennie. poza tym, jesli sa "bezsensowne" posty wg Ciebie, to zwykle jednak w tym dziale, ktory nam podajesz.
ponadto, nie wydaje mi sie, ze z tych wszystkich Twoich postow byly same takie sensowne.
i poza tym, co to przypisujesz sobie role cenzora?
a jak ktos chce poczytac o CRO, zaczyna nie od forum, prawda???
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 30.11.2006 14:18

RobCRO napisał(a):sam masz srednia powyzej 3 postow dziennie. poza tym, jesli sa "bezsensowne" posty wg Ciebie, to zwykle jednak w tym dziale, ktory nam podajesz.
ponadto, nie wydaje mi sie, ze z tych wszystkich Twoich postow byly same takie sensowne.
i poza tym, co to przypisujesz sobie role cenzora?
a jak ktos chce poczytac o CRO, zaczyna nie od forum, prawda???

o przepraszam dziś stary forumowicz napisał ;( cytat teraz będzie z ,,Vrojda'')
,,Żyj nam Andrzejku 100 lat (nie zostawiaj nigdy naszego forum ..... jesteś jak natchnienie, jak wielka wyrocznia, twoja wielkość i prostota w pisaniu postów napawa nas wszytkich codziennie rano chęcią otwarcia forum i przeczytania tych wspaniałych postów) ŻYJ NAM 100 latek''
No. :wink:
to ja ewa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) to ja ewa » 30.11.2006 15:37

Boże słodki,chłopaki znowu zaczynają słowne przepychanki :)
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 30.11.2006 15:37

platon napisał(a):Dzisiaj od rana na forum napisano wiele,wiele,wiele,wiele postów.Forum przyjmuje formę czatu.Uprasza się szanownych czatowników
by temperowali swoje zapędy w pisaniu bezsensownych postów w tematach związanych z Chorwacją.
Sensowne i bezsensowne tematy mozna zakładać w Rozmowach o turystyce i nie tylko. I tam się wyżywać.Natomiast pisanie przez jednego cromaniaka czatownika,bezsensownych dwudziestu pięciu postów w tematach związanych z Chorwacją jest zabronione.Została wyłączona funkcja zobacz ostatnie posty z 24 godzin ,bo to strata czasu jesli ktos chce poczytać o Chorwacji. :twisted:
Karą za bezsensowne pisanie będzie zakaz wjazdu do Chorwacji w roku 2007.Odpowiednie zdjęcie i dane delikwenta prześle się odpowiednim chorwackim słuzbom granicznym.Na ra. :wink:

A to Ci się dziś udało :lool:

Wszystkiego dobrego .. imieninowego !

Więcej pisać nie będę, bo ... wybieram się do Chorwacji w przyszłym roku :oczko_usmiech:
zygmunt
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zygmunt » 30.11.2006 16:22

A ja moge pisać bezsensowne posty bo jade do Czarnogóry. Kurcze ale musze uważać bo chcę jechać przez CRO :D :D :D

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone