ruzica napisał(a):Mysza73, może być taka palma
No oczywiście ... to jest prawdziwa PALMA , a nie jakieś wyliniałki "tonowe" ...
wiola2012 napisał(a):Riva del Garda też jest bardzo ładna i chyba najbardziej popularna nad Gardą.
kulka53 napisał(a):Bardzo sympatyczna relacja
Zostaję
mysza73 napisał(a):
No oczywiście ... to jest prawdziwa PALMA , a nie jakieś wyliniałki "tonowe" ...
ruzica napisał(a):Dzięki a jak Wasza wyprawa się udała?
kmichal napisał(a):... w "Limonce" zakochała się moja córcia, ale mnie też było tam dobrze ... ...
Pozdrawiam.
kulka53 napisał(a):Sporo zwiedziliśmy, tak mniej więcej 3/4 z tego co było zaplanowane.
Jeszcze jedne 2 tygodnie i uznamy Sardynię za zaliczoną
A za parę dni (mam nadzieję) zaprosimy na relację
wiola2012 napisał(a):Budynek dworca imponujący. Mediolan: katedra, La Scala ..., rozmarzyłam się i już Ci zazdroszczę
mysza73 napisał(a):
Czekam, czekam, czekam ...
wiola2012 napisał(a):Budynek dworca imponujący. Mediolan: katedra, La Scala ..., rozmarzyłam się i już Ci zazdroszczę
piekara114"
Dołączam się do rozmarzenia... trzeba ten Milano kiedyś powtórzyć, ale już dokładniej....[/quote]
Też bym z chęcią powtórzyła
[quote="marze_na napisał(a):Ktoś jeszcze jeździ trenitalią .
Szczerze mi ulżyło, bo juz powoli zaczynałam się zastanawiać czy wszystko ze mną i z mężem w porządku .
Serdecznie pozdrawiam fankę włoskich koleji .
ruzica napisał(a):Chyba Mysza też trenitalią nie gardzi, możemy założyć forumowy Klub Miłośników Włoskich Kolei
marze_na napisał(a):ruzica napisał(a):Chyba Mysza też trenitalią nie gardzi, możemy założyć forumowy Klub Miłośników Włoskich Kolei
No nie wiem, wyczuwam u Myszy duży sceptycyzm . Delikatnie rzecz ujmując .
Ale do KMWK zgłaszam swój akces .
Północne Włochy zamierzamy z mężem zwiedzić właśnie trenitalią. Mamy już zaplanowane dwie dłuższe trasy, które tylko czekają na realizację.
ruzica napisał(a):W następnym odcinku pokażę najnowszy trend w modzie, który zwali Was z nóg