Jakaś dziwna cisza w tej Makarskiej , nie słychać Makarski Jadran........
Piękne zdjęcia i te chmury na Biokovem.....
Fajnie, że tutaj zajrzałeś i że jednak nie przegapiłeś. Czekałam na Ciebie.
Teraz żałuję, że nie wpadłam na pomysł, aby się spotkać w Makarskiej. maniust się spotkał z krakusami i teraz mają fajne wspomnienia.
Vjetar napisał(a):Oooo, hotel rozbierają.
maniust napisał(a):Jakaś dziwna cisza w tej Makarskiej , nie słychać Makarski Jadran........
maniust napisał(a):Piękne zdjęcia i te chmury na Biokovem.....
CROnikiCROpka napisał(a):Świetnie uchwycone chmury, cudownie to wygląda jak tak wiszą zaczepione o szczyty
Edi1012 napisał(a):Masz rację...można się było spotkać na jakieś pifko ... następnym razem musimy sie dogadać jak będzie taka okazja
Edi1012 napisał(a):Ktoś wspominał o spokoju w Makarskiej...dla mnie do 17 czerwca była bajka potem już się zaczęło głośno i tłoczno robić...także dla mnie Makarska jest zajefajna przed sezonem.
janka.mik. napisał(a):No właśnie dlatego raz chcemy spróbować pojechać przed sezonem, bo najczęściej wybieramy czerwiec albo wrzesień,dzięki tyniolek, chyba zdecydujemy się na ten maj
maniust napisał(a):Nie chcę się chwalić , ale mam w pracy 3 puchary (2, 2 i 3 miejsce) zdobyte w bule we Francji na wyjazdach firmowych.
mniamniuśna gra.
maniust napisał(a):Dzięki....dhmegi napisał(a):A może grałeś kiedyś w Chorwacji z miejscowymi w przerwie między wycieczkami
Nie , jakoś nigdy nie spotkałem się w Cro z tym.
dhmegi napisał(a):To szkoda, bo może byś ich zagiął i mieliby głupie miny.
Powrót do Nasze relacje z podróży