dhmegi napisał(a):
Znalazłam Twoją relację na forum i zabieram się za jej czytanie. Trochę mi zejdzie, ale mnie zaciekawiłaś tą dużą ilością zdjęć z Jezior Plitwickich. Fajnie, że moja relacja z Omišu na coś się przydała. Jestem ciekawa Twoich wrażeń z Forticy, więc tym bardziej ciągnie mnie teraz do Twojej relacji.
Mimo pogody i tak nam się Plitwice bardzo podobały, chociaż w miarę wchodzenia na górne jeziora troszkę mnie już "nudziły". Po prostu, jak dla mnie, to co najlepsze mieliśmy zaraz na wejściu, czyli tak jak Ty pisałaś, ten punkt widokowy na największe wodospady. To był takie efekt "WOW!!" i później całą reszta choć piękna to już aż tak nas nie fascynowała. Mimo wszystko uważam, że trzeba to zobaczyć na własne oczy nawet jeśli słońce gdzieś się akurat schowa za chmurami
Zapraszam serdecznie do relacji Ja co prawda najpierw trafiłam na Twój filmik na youtube a dopiero potem szukałam na forum, bo kojarzyłam nick ciekawiło mnie jak ścieżka wygląda. Chociaż podejście męczące to myślę, że było warto. Jeszcze tylko kiedyś bym chciała wejść na tę niższą twierdzę.
dhmegi napisał(a):Pływadełko fajna rzecz. Polecam. I faktycznie cena w porównaniu z innymi atrakcjami nie przeraża.
My chcieliśmy spróbować parasailingu i na tych cenach się skupiliśmy, a że były tak wysooookie to odpuściliśmy. Nawet nam wtedy do głowy nie przyszło, żeby spróbować czegoś innego i zerknąć na ceny. Pomimo tego, że nawet zdjęcia cenników robiłam po prostu uparliśmy się na jedno i koniec, klapki na oczach :p A jak widać z rowerka wodnego też piękne widoki mogą być