CROnikiCROpka napisał(a):Filmik fajny, można się dzięki niemu przenieść do Chorwacji chociaż na chwilę
Starałam się jak mogłam, żeby był fajny.
Teraz będzie można się przenieść dużo szybciej do Chorwacji. Wizz Air od czerwca uruchomi nową linię do Splitu. Pierwszy rejs wypadnie akurat w moje urodziny, szkoda że nie będę mogła wtedy polecieć. http://www.pasazer.com/news/33732/wizz,air,poleci,z,katowic,do,splitu.html
majeczka napisał(a)::D zaglądałam od czasu do czasu, miło było...
Mnie również było bardzo miło.
Andzia* napisał(a):Teraz to żałuję, że nie pojechaliśmy do Szybenika, a było blisko z Rogoźnicy - no ale cóż jakoś tak nie miałam ochoty na zwiedzanie w tamtym roku tylko na leniuchowanie. Trogir owszem zwiedziliśmy i bardzo mi się podobał . Pozdrawiam
Co się owlecze, to nie uciecze. Na pewno kiedyś pojedziesz do Szybenika. Leniuchowanie też jest przyjemne, chociaż ja chyba nie potrafię tego robić. Po pół godzinie nicnierobienia zaczyna mi się nudzić i już mnie nosi, gdzie by tu pójść i coś zobaczyć. Co roku mój plan zakłada, że teraz to koniecznie muszę poleniuchować, ale plany planami, a wychodzi jak zwykle, czyli aktywny wypoczynek.
Vjetar napisał(a):I się znalazł.
Dzięki.
Pzdr
Super, cieszę się