7 razy w Cro , a Plitvicach jeszcze nie byłem.... ......wstyd!
Zawsze w tamtą to mi się spieszy nad Jadran , a w tą do domu.
Gosia będzie coś o moim ukochanym Tucepi to tak bliziutko?
maniust napisał(a):7 razy w Cro , a Plitvicach jeszcze nie byłem.... ......wstyd!
Zawsze w tamtą to mi się spieszy nad Jadran , a w tą do domu.
Gosia będzie coś o moim ukochanym Tucepi to tak bliziutko?
dhmegi napisał(a):Chociaż może Cię czymś zaskoczę.
dhmegi napisał(a):Co do Plitvic to żadne zdjęcia i filmiki nie oddadzą wrażeń, które się odczuwa osobiście. Skuś się kiedyś na odwiedzenie tego miejsca, bo warto.
pawelli napisał(a):Przysiadam się i ja uwielbiam Makarską ))))))))))))
piotrf napisał(a):Plitvice piękne o każdej porze roku , a Makarska bije na głowę to co teraz mam za oknem . . .
Gosiu, czekamy na więcej
Pozdrawiam
Piotr
figusek napisał(a):Jestem i ja
dhmegi napisał(a):Po drodze chyba można było zejść na dolne kładki przez jaskinię Supljara,
ewula91 napisał(a):... Plitwice też zwiedzaliśmy w drodze- 6 czerwca przy pochmurnej a później deszczowej pogodzie. Jeziora i tak miały swój urok, a już w ogóle zachwycały kogoś kto zwiedzał je pierwszy raz, jak my (w mojej relacji chyba przesadziłam z ilością zdjęć z wycieczki ).
A dzięki Tobie i Twoim filmikom zdecydowaliśmy się na Forticę w Omisu
Świetna sprawa z tym pływadełkiem, nawet nie zwróciłam uwagi, że to takie tanie. Następnym razem chyba się skuszę
janka.mik. napisał(a):Miło jest przypomnieć sobie miejsca, które się trochę zna, my byliśmy w Makarskiej kilka razy, ale zawsze były to krótkie wypady, przy okazji pobytu gdzieś obok.Mam nadzieję, że pokażesz więcej.Podoba mi się ten luz na plaży,widać, że przed sezonem.Makarska jest dobrą bazą wypadową, bo tam na promenadzie można kupić rożne wycieczki, ale czy na cały pobyt?Jestem ciekawa Twojej opinii
Roxi napisał(a):Daaawno Plitvic na forum nie było.
A taki zachód słońca z kufelkiem piwa to jest to, co tygryski lubią najbardziej.
piekara114 napisał(a):Latarnia Morska od strony morzą - SUPER