CROnikiCROpka napisał(a):Piękna ścieżka!
A jakie plaże po drodze - super!
ewula91 napisał(a):Ekstra! Sama bym się chętnie na taki spacer wybrala
janka.mik. napisał(a):Ale tam błogi spokój,super! Fajne plaże, śliczne widoki, kolor wody
tyniolek napisał(a):Piękny spacer, na taki bym się przeszła , a nie zimno, plucha, ciemno non stop...
Andzik napisał(a):A my doszliśmy tylko do klifu, a tu takie atrakcje:(. No cóż, następnym razem trzeba będzie zajść do tego opuszczonego szpitala.
Edi1012 napisał(a):Tez tam się przespacerowaliśmy ale jakoś nie wpadło mi do głowy ze będzie możliwość tam wejść.
Wogóle jakoś nie umiem pojąć jak obiekty w takich miejsach w Chorwacji przy samym morzu mogą stac puste i zdewastowane...
Vjetar napisał(a):Byłem tam w zeszłym roku.
Płakać się chce.
Czasem obiekty stoją puste bo trwają procesy spadkowe, albo właściciel został przegnany w czasie wojny, albo nie znany, itp.
Edi1012 napisał(a):Niestety w niektórych przypadkach wartość remontu przekracza wartość wybudowania nowego hotelu i tu chyba leży problem...
Kasia i Krzyś napisał(a):nie lubię takich opuszczonych miejsc i do nich nie zaglądam
janka.mik. napisał(a):Ja też bym tam nie zajrzała! Już sam widok z zewnątrz jest dosyć przytłaczający, jakby dopiero co było po wojnie
Kasia i Krzyś napisał(a):ale plaże w Krvavicy bardzo fajne, były plany tam być, ale jak zwykle coś trzeba było odpuścić
janka.mik. napisał(a):Z ciekawością czekam na opisy, jak Wam minęły kolejne dni wakacji.
pozdrawiam
Powrót do Nasze relacje z podróży