tyniolek napisał(a):Ja zaglądam i podziwiam, że po całodniowej wycieczce wstaliście o 8. Ja bym chyba się zwlekła w południe po tak intensywnym dniu
Kasia i Krzyś napisał(a):nie wyświetlało mi się, że jest coś nowego w relacji ale już nadrobiłam
w tym roku mieliśmy okazję podglądać w Jelsie jak Chorwaci kibicują podczas finału ME Portugalia-Francja, zainteresowanie było chyba większe niż u Ciebie na meczu drużyny narodowej
dhmegi napisał(a):Mam wrażenie, że nikt już do mnie nie zagląda.
Od tygodnia nikt się nie odezwał.
Niby licznik bije, ale czy ktoś czyta to co napisałam, to nie wiem.
Trochę mi przykro
Z napisał(a):Ten kucharz to chyba sabotaż przeprowadza,coś mi się wydaje że on tą wodę do środka nagarnia
Andzia* napisał(a):Witam Serdecznie.
Dopiero dzisiaj tu trafiłam, lepiej późno niż wcale - JESTEM.
Czytałam, oglądałam, byłam z Wami na plaży Nugal, jadłam pyszne lody, Makarską uwielbiam, a Dubrownik z Wami to czysta przyjemność.
janka.mik. napisał(a):Cały czas zaglądam Niezła heca z tą ulewą , ale pięknie się zachowaliście! Szkoda tylko, że tak mało ludzi o tym pomyślało, ale za to, zostaliście nagrodzeni dobrym winkiem, to miłe ze strony obsługi hotelu
Całe szczęście, że taka ulewa nie dopadła Was w Dubrowniku Pięknie i ze szczegółami opisałaś Dubrownik, uczestniczyłam w tej wycieczce z wielką przyjemnością, a filmiki pewnie nie raz będę oglądać
Mam nadzieję, że limit opadów został wyczerpany i że do końca pobytu mieliście tylko słoneczne dni!
pozdrawiam
Vjetar napisał(a):dhmegi napisał(a):12 czerwca 2016
Makarska
Raczej Makabra albo Masakra.
ewula91 napisał(a):W Podgorze tez byla masakra ale jednak jakby nieco mniejsza
Ja zaglądam tutaj regularnie
CROnikiCROpka napisał(a):Super postawa! Aż się serce raduje, że są jeszcze na tym świecie pomocni ludzie, którzy bezinteresownie podadzą rękę drugiemu człowiekowi
Powrót do Nasze relacje z podróży