Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czas dojazdu do Trogiru

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ak022
Autostopowicz
Czas dojazdu do Trogiru

Nieprzeczytany postnapisał(a) ak022 » 30.07.2010 16:34

Witam wszyskich.Prośba,o której muszę wyjechać z Opola by dojechać na ćiovo w sobotę 07.08.Mam rezerwację od godz.12.00.Jadę pierwszy raz ,dlatego chciałbym mieć na wszelki wypadek ze 3-4 godz zapasu.Dziękuje za wszelkie informacje i podpowiedżi.
gonzo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gonzo » 30.07.2010 16:44

ak022 napisał(a):Witam wszyskich.Prośba,o której muszę wyjechać z Opola by dojechać na ćiovo w sobotę 07.08.Mam rezerwację od godz.12.00.Jadę pierwszy raz ,dlatego chciałbym mieć na wszelki wypadek ze 3-4 godz zapasu.Dziękuje za wszelkie informacje i podpowiedżi.

Według http://maps.google.pl/ potrzebujesz na przejazd okołu 13 godzin dolicz sobie jakieś przerwy ja na twoim miejscu wyjechałbym około 15. To spokojnie zdążysz, to zależy jeszcze jakim jesteś kierowcom.
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 30.07.2010 17:31

ak022 napisał(a):Witam wszyskich.Prośba,o której muszę wyjechać z Opola by dojechać na ćiovo w sobotę 07.08.Mam rezerwację od godz.12.00.Jadę pierwszy raz ,dlatego chciałbym mieć na wszelki wypadek ze 3-4 godz zapasu.Dziękuje za wszelkie informacje i podpowiedżi.

Nie wiem jaką trasą jedziesz, ja z Raciborza do Trogiru w tamtym roku jechałem 12 godzin z przerwami (samej jazdy ok 11 godzin). Jechałem Chałupki, Ostrava, Brno, Mikulov, Wiedeń, Gratz, Mureck, Lenart, Ptuj, Zagrzeb. Z Opola do Raciborza masz ok. 1godz drogi, czyli jak pisał kolega Gonzo 13 godzin :wink: :D
aro_40
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aro_40 » 30.07.2010 19:40

ak022 napisał(a): w sobotę 07.08.Mam rezerwację od godz.12.00.

dolicz parę godzin na korki; w soboty zmiana turnusów więc pół Europy się tam pcha :)
zobacz pierwszy wpis:
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=28976

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone