Przypuszczam, że i moja trasa po Albanii będzie dodatkowym bodźcem.
Pozdrawiam,
Wojtek
tompie68 napisał(a): Jednak rekonesans do Albanii i późniejsze wpisy na forum wykrystalizowały decyzję, że przyszły rok należeć będzie między innymi do Albanii.
Pozdrawiam Tomek
rysiek_r74 napisał(a):tompie68 napisał(a): Jednak rekonesans do Albanii i późniejsze wpisy na forum wykrystalizowały decyzję, że przyszły rok należeć będzie między innymi do Albanii.
Pozdrawiam Tomek
Ja skoro wiem, że będę w Czarnogórze, to skoro Albania będzie tak blisko, to będzie trzeba ją odwiedzić.
Na razie przeglądam relacje i coś na pewno wymyślę, aby i tam coś zwiedzić
ajdadi napisał(a):
To ja polecam w Albanii twierdzę Rozafa w Szkodrze bo blisko z Czarnogóry,a Tirana też jest warta
zwiedzenia...niżej niestety nie byłem
Alidrzi napisał(a):Jako ,że jest to mój pierwszy post witam wszystkich serdecznie kłaniając się w pas szczególnie podróżnikom nie wczasowiczom. Niestety ja podróżnikiem nie jestem to znaczy trudno mi nim być na ten czas (dwójka dzieci 5 i 7 lat).
Alidrzi napisał(a):Jako ,że jest to mój pierwszy post witam wszystkich serdecznie
tompie68 napisał(a):W pewnym momencie zauważyłem po prawej stronie cmentarz a przed nim dość duży parking z wolnymi miejscami i tam zjechaliśmy.
rysiek_r74 napisał(a):No bardzo ładnie.
Sądzę, że jednego pobytu nie starczy na te wszystkie cudeńka...
darek1 napisał(a):Kolego Tomaszu. Nie chciałoby się tam położyć na wieczny odpoczynek ???
tompie68 napisał(a):Alidrzi napisał(a):Opisz mi, proszę jak odcinek Poprad - Rimavska Sobota wygląda w rzeczywistości. W tym wątku są filmiki z tej drogi: Droga Zakopane - Obwodnica Budapesztu
Pozdrawiam Tomek
Powrót do Czarnogóra - Црна Гора