Bardzo dziękuję , info poszło na PW.rolka68 napisał(a):Do krakuscity pytałem Petera w wrześniu nie ma problemu ,pyta ile osób ?
bartos71 napisał(a):rolka 68-możesz spytać Petera o pokój dla 2 od 24 sierpnia na tydzień? czy samochód u niego można trzymać na posesji czy na ulicy?Chciałem posłać Ci pytanie na pw ale nie wiem jak w profilu nie ma takiej możliwości
Aga P- możesz dać namiar na kwaterę o której pisałaś,że polecasz?
pozdrawiam
Aga P. napisał(a):bartos71 napisał(a):rolka 68-możesz spytać Petera o pokój dla 2 od 24 sierpnia na tydzień? czy samochód u niego można trzymać na posesji czy na ulicy?Chciałem posłać Ci pytanie na pw ale nie wiem jak w profilu nie ma takiej możliwości
Aga P- możesz dać namiar na kwaterę o której pisałaś,że polecasz?
pozdrawiam
Wysłałam namiary na maila, pozdrawiam Aga
Aga P. napisał(a):Fakt, faktem, że chorwackie plaże piękniejsze i więcej ich do wyboru, ale nam na szczęście udało się znaleźć też w Czarnogórze swoje ciche i spokojne miejsce, w Dobrej Vodzie, byliśmy 2 razy w 2014 i 2015 r. u tych samych gospodarzy, czyste, schludne pokoje, polecam...pierwszy raz jechaliśmy w ciemno. Faktycznie plaży głównej w Dobrej Vodzie nie polecam, odwiedzona przez nas raz przez 10 minut, bo nie mogłam zlokalizować dzieci, tak dużo tam ludzi... Ale obok naszej kwatery po schodkach jest kilka mniejszych kamienno, skałkowych plaż, na których bywało, że byliśmy sami, wystarczyło trochę przejść...także można znaleźć tam spokojne miejsca, a byliśmy w połowie sierpnia...
Powrót do Czarnogóra - Црна Гора