Sammm napisał(a):Przeczytałam wszystko. Znaleźliśmy namiary w Ulcinj - nie jestem już do tego przekonana. Mike nie odpisuje, macie moze jakieś sprawdzone namiary ? Jedziemy w 3 rodziny więc wolałabym mieć coś zarezerwowane wcześniej.
Dziekuję.
PS> Czy leżaki na plaży są obowiązkowe ???
mike_ napisał(a):Jak koś chce w Buljaricy tanie apartamenty to też do mnie piszcie mamy tam też kuzynów Pozdrowienia z Petrovac już jestem na miejscu woda wczoraj miała 26 stopni
Pioracz napisał(a):Sammm napisał(a):Przeczytałam wszystko. Znaleźliśmy namiary w Ulcinj - nie jestem już do tego przekonana. Mike nie odpisuje, macie moze jakieś sprawdzone namiary ? Jedziemy w 3 rodziny więc wolałabym mieć coś zarezerwowane wcześniej.
Dziekuję.
PS> Czy leżaki na plaży są obowiązkowe ???
Mam namiary na fajną kwaterę w Ulcinj, byliśmy tam już 3 razy i jak dobrze pójdzie w tym roku znów tam zawitamy.
na-ko napisał(a):do tej pory nasze wyjazdy na Bałkany (Chorwacja) też były w ciemno, zawsze udawało nam się upolować coś za nieduże pieniądze, ale było nas zazwyczaj 4. Nigdy nie byliśmy 10 os. grupą, dlatego obawiam się, czy damy radę na miejscu wyszukać jakieś sensowne miejscówki, aby być razem.
Powrót do Czarnogóra - Црна Гора