Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czarnogóra - wybór miasteczka na wakacje

Całkowita liczba ludności w Czarnogórze to 623 000 osób, przy czym gęstość zaludnienia w tym kraju wynosi 45 osób na jeden kilometr kwadratowy. Kraj ten jest aż 23 razy mniejszy od Polski. Aż 231 osób w przeliczeniu na 1000 osób w Czarnogórze posiada broń palną.
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 10.01.2016 16:35

Ja w Petrovacu też się z tym spotkałem,właściciele spać chodzili o 22, i wszędzie cisza w okolicznych domach,lecz jak tu iść spać o tej godzinie?, z dwójką młodzieży byliśmy więc bywało że i głęboko w noc się siedziało.
Sammm
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sammm » 13.01.2016 13:56

Przeczytałam wszystko. Znaleźliśmy namiary w Ulcinj - nie jestem już do tego przekonana. Mike nie odpisuje, macie moze jakieś sprawdzone namiary ? Jedziemy w 3 rodziny więc wolałabym mieć coś zarezerwowane wcześniej.

Dziekuję.

PS> Czy leżaki na plaży są obowiązkowe ??? ;)
mauaen
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mauaen » 05.02.2016 09:49

Witam,

Poszukuję kwatery w miarę blisko plaży, dla 2 osób dorosłych + 4 letnie dziecko. Może ktoś posiada namiary na kwaterę godną uwagi.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 05.02.2016 14:26

Pomogę koleżance znależć kwaterę, fajną miejscowość - na ile będę mógł.
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 05.02.2016 22:29

mauaen napisał(a):Witam,

Poszukuję kwatery w miarę blisko plaży, dla 2 osób dorosłych + 4 letnie dziecko. Może ktoś posiada namiary na kwaterę godną uwagi.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

sprawdź pocztę
Pioracz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pioracz » 07.02.2016 08:50

Sammm napisał(a):Przeczytałam wszystko. Znaleźliśmy namiary w Ulcinj - nie jestem już do tego przekonana. Mike nie odpisuje, macie moze jakieś sprawdzone namiary ? Jedziemy w 3 rodziny więc wolałabym mieć coś zarezerwowane wcześniej.

Dziekuję.

Mam namiary na fajną kwaterę w Ulcinj, byliśmy tam już 3 razy i jak dobrze pójdzie w tym roku znów tam zawitamy.
na-ko
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) na-ko » 06.03.2016 21:28

mike_ napisał(a):Jak koś chce w Buljaricy tanie apartamenty to też do mnie piszcie mamy tam też kuzynów :) Pozdrowienia z Petrovac już jestem na miejscu woda wczoraj miała 26 stopni :)

Witaj!
Oferta pomocy w poszukiwaniu tanich (koniecznie :wink: ) apartamentów w Buljaricy ma już kilka miesięcy, ale mam nadzieję, że nadal jest aktualna.
Jest nas spora grupa (9 dorosłych i 1 dziecko), wyjazd planujemy na przełom lipiec/sierpień (pobyt na miejscu od około 22-23 lipca), 10 noclegów. Gdybyś podał namiary, z kim się kontaktować, to będę wdzięczna.
Natalia
na-ko
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) na-ko » 06.03.2016 21:33

Pioracz napisał(a):
Sammm napisał(a):Przeczytałam wszystko. Znaleźliśmy namiary w Ulcinj - nie jestem już do tego przekonana. Mike nie odpisuje, macie moze jakieś sprawdzone namiary ? Jedziemy w 3 rodziny więc wolałabym mieć coś zarezerwowane wcześniej.

Dziekuję.

Mam namiary na fajną kwaterę w Ulcinj, byliśmy tam już 3 razy i jak dobrze pójdzie w tym roku znów tam zawitamy.

Witaj
Będę wdzięczna za info dotyczące kwatery o której piszesz. Decyzja o wyjeździe do CG zapadła dwa dni temu i teraz trwają gorączkowe poszukiwania. Grupa spora - 9+1
Pozdrawiam
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 06.03.2016 22:22

Natalka jak Cię interesuje Buljarica to sprawdź PW
pozdrawiam
Krzysiek
na-ko
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) na-ko » 06.03.2016 23:01

Dzięki Krzysiek, właśnie wysłałam zapytanie do właścicieli.
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 07.03.2016 01:18

na-ko napisał(a):Dzięki Krzysiek, właśnie wysłałam zapytanie do właścicieli.

nie ma za co , daj znać jak Ci odpiszą.
na-ko
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) na-ko » 08.03.2016 09:24

Namiar w Buljaricy 40 euro za ap 3 os - całkiem przyzwoicie, niestety innych apartamentów nie mają i musielibyśmy "rozbijać" małżeństwa :)
Slavko - dzięki za info, pisałam tam już kilka dni temu i niestety brak miejsc.
Wysłałam zapytania w różne miejsca znalezione w sieci, teraz czekam na odpowiedzi.
Najwcześniej dostałam info z okolic Boki Kotorskiej, jednak po przeanalizowaniu opinii na cro.pl, miejsce to postanowiliśmy zostawić jako punkt "zobaczyć koniecznie", ale na wypoczynkową część wyjazdu z pewnością udamy się dalej na południe.
Pozdrawiam
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 08.03.2016 18:28

na-ko napisał(a):Namiar w Buljaricy 40 euro za ap 3 os

Ja jadąc w ciemno za 2+2 płaciłem 35 euro ( to był apartman 3 osobowy ale my spokojnie się zmieściliśmy )
na dłużej właściciel mówił że da za 30 euro.
Małżeństw absolutnie nie rozbijajcie :evil: :papa:
na-ko
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) na-ko » 09.03.2016 14:50

do tej pory nasze wyjazdy na Bałkany (Chorwacja) też były w ciemno, zawsze udawało nam się upolować coś za nieduże pieniądze, ale było nas zazwyczaj 4. Nigdy nie byliśmy 10 os. grupą, dlatego obawiam się, czy damy radę na miejscu wyszukać jakieś sensowne miejscówki, aby być razem.
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 09.03.2016 18:03

na-ko napisał(a):do tej pory nasze wyjazdy na Bałkany (Chorwacja) też były w ciemno, zawsze udawało nam się upolować coś za nieduże pieniądze, ale było nas zazwyczaj 4. Nigdy nie byliśmy 10 os. grupą, dlatego obawiam się, czy damy radę na miejscu wyszukać jakieś sensowne miejscówki, aby być razem.

W takiej grupie razem to może być problem,
my teraz też byliśmy w dwie rodziny 2 razy 2+2 ale chcieliśmy osobno mieszkać więc nie było problemu.
Wieczorem zawsze można razem grilla zapalić lub popiwkować w knajpce, no ale każdy ma swoje gusta. :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Czarnogóra - Црна Гора

Czarnogóra - wybór miasteczka na wakacje - strona 19
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone