mike_ napisał(a):Byłem z ciekawości dziś w Ulcinij, właśnie wróciłem i poza sezonem jest tam bardzo mało ludzi i już o dziwo nie ma tylu śmieci Widziałem tylko kilka worków postawionych pod latarnia przy małej plaży. Nie było też dzieci żebrzących (były jakieś dziwne, ale nie chciały pieniędzy) ale nie wiem czy to przez to że jeszcze mało tam turystów. Sprawdzę jeszcze w lipcu w sezonie, jak na razie bardzo duża odmiana w stosunku co do poprzednich lat.
janalicja napisał(a):Może to nie odpowiednie pytanie do wątku, ale mam pytanie co do waluty w Czarnogórze. Zabrac ze soba Euro czy na miejscu wypłacac z bankomatu?
Pioracz napisał(a):Trzeba jeszcze pamiętać o ramadanie, w czasie którego szczególnie w szczególnie dotyczy to Ulcinj jest zdecydowanie luźniej.
Zdjęcie z plaży Mojito zrobione 25 lipca 2014 ok godziny 11
mike_ napisał(a):Pioracz napisał(a):Trzeba jeszcze pamiętać o ramadanie, w czasie którego szczególnie w szczególnie dotyczy to Ulcinj jest zdecydowanie luźniej.
Zdjęcie z plaży Mojito zrobione 25 lipca 2014 ok godziny 11
no właśnie czy to nie podejrzane, lipiec pełnia sezonu i nikogo nie ma, turyści ramadanu nie obchodzą więc o co chodzi? hihi
dabecja napisał(a):janalicja napisał(a):Może to nie odpowiednie pytanie do wątku, ale mam pytanie co do waluty w Czarnogórze. Zabrac ze soba Euro czy na miejscu wypłacac z bankomatu?
brac eurasy.bedzie taniej .Bankomatów to mam za duzo nie ma.Karta zaplacisz bez problemu ale bank Ci poprzelicza i bedzie drozej
Powrót do Czarnogóra - Црна Гора