Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czarnogóra - wybór miasteczka na wakacje

Całkowita liczba ludności w Czarnogórze to 623 000 osób, przy czym gęstość zaludnienia w tym kraju wynosi 45 osób na jeden kilometr kwadratowy. Kraj ten jest aż 23 razy mniejszy od Polski. Aż 231 osób w przeliczeniu na 1000 osób w Czarnogórze posiada broń palną.
Alidrzi
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alidrzi » 12.06.2015 12:05

lotnikwsk napisał(a):Witam jak możesz to podeślij ten namiar na Buljarice
z góry dziękuję
pozdrawiam Krzysiek :papa:

Witam,
Wpisz sobie w wyszukiwarkę na "G" frazę:
"buljarica armenko apartmani"
Pierwsza strona od "góry" to miejsce w którym przez 2 tygodnie rezydowaliśmy.
Polecam!
Pozdrawiam,
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 12.06.2015 13:21

Alidrzi napisał(a):
lotnikwsk napisał(a):Witam jak możesz to podeślij ten namiar na Buljarice
z góry dziękuję

Witam,
Wpisz sobie w wyszukiwarkę na "G" frazę:
"buljarica armenko apartmani"
Pierwsza strona od "góry" to miejsce w którym przez 2 tygodnie rezydowaliśmy.
Polecam!
Pozdrawiam,

Dzięki
mike_
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mike_ » 14.06.2015 09:05

Jak koś chce w Buljaricy tanie apartamenty to też do mnie piszcie mamy tam też kuzynów :) Pozdrowienia z Petrovac już jestem na miejscu woda wczoraj miała 26 stopni :)
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 14.06.2015 09:57

mike_ napisał(a):Jak koś chce w Buljaricy tanie apartamenty to też do mnie piszcie mamy tam też kuzynów :) Pozdrowienia z Petrovac już jestem na miejscu woda wczoraj miała 26 stopni :)

Ciepła woda jest 8O 8O 8O Czyli nie urywa siurka jak w Bałtyku :wink: :papa: :hut:

Jak sytuacja przedstawia się na plaży. Kapią się ludziska? Jaka dzisiaj jest temperatura powietrza i wody.
mike_
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mike_ » 14.06.2015 10:32

Dziś podobno 24 stopnie, ale jeszcze nie wchodziłem, muszę iść i sprawdzić, ale najpierw obowiązki muszę poodpisywać gościom na maile odnośnie apartamentów hehe :) Wieczorem coś napiszę :) Pozdrav! :) Do zobaczenia w Petrovac hehe
golonidas
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) golonidas » 14.06.2015 11:58

mike_ napisał(a):Jak koś chce w Buljaricy tanie apartamenty to też do mnie piszcie mamy tam też kuzynów :) Pozdrowienia z Petrovac już jestem na miejscu woda wczoraj miała 26 stopni :)

Witam, nie mam uprawnień do wysyłania prywatnych wiadomości. Wybieram się do Czarnogóry na przełomie sierpnia/września. Zależy mi na ciszy, spokoju. Szukam taniego noclegu jak najbliżej plaży (może to być bungalow, apartament). Mógłbyś mi podać namiary? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.06.2015 12:54

Witam, nie mam uprawnień do wysyłania prywatnych wiadomości. Wybieram się do Czarnogóry na przełomie sierpnia/września. Zależy mi na ciszy, spokoju. Szukam taniego noclegu jak najbliżej plaży (może to być bungalow, apartament). Mógłbyś mi podać namiary? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam :)[/quote]
Blisko plaży w niektórych miejscowościach to nie jest zbyt dobry pomysł.Wieczorem są dyskoteki i o odpoczynku zapomnij.
golonidas
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) golonidas » 14.06.2015 17:16

Rok temu byłęm w Petrovcu, mieszkałem w sumie 50m od promenady i zgadza się było głośno. W Buljaricy też tak jest?
mike_
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mike_ » 14.06.2015 20:17

Buljarica nie ma za bardzo promenady, więc tam ciemno i cicho nocami :) To mało zagospodarowana miejscowość.
golonidas
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) golonidas » 16.06.2015 07:05

A może jeździł ktoś na wycieczki fakultatywne do Albanii z Petrovca? Warto? :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.06.2015 08:34

golonidas napisał(a):A może jeździł ktoś na wycieczki fakultatywne do Albanii z Petrovca? Warto? :)

1. Nie
2. Tak
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 16.06.2015 08:43

golonidas napisał(a):A może jeździł ktoś na wycieczki fakultatywne do Albanii z Petrovca? Warto? :)

Nie miałem okazji, ale mam program takiej wycieczki od osoby, która takie wyjazdy tam organizuje. Moim zdaniem warto.
sneer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sneer » 16.06.2015 09:00

walp napisał(a):

Nie miałem okazji, ale mam program takiej wycieczki od osoby, która takie wyjazdy tam organizuje. Moim zdaniem warto.

Warto. Acz uważajcie na granicy na stada żebrzących dzieci, czasem dość agresywnych niestety (szczególnie w stosunku do co ładniejszych samochodów, których kierowcy nie chcą im zapłacić, a, przepraszam, "nie chcą wesprzeć datkiem"...).
golonidas
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) golonidas » 16.06.2015 09:14

Hehe no ja samochodem swoim sie nie wybiorę, raczej myślałem o wykupieniu wycieczki tam za 50 euro bo trochę ta Albania mnie przeraża :)
mike_
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mike_ » 16.06.2015 11:52

No tak te żebrzące dzieci łapiące za lusterka z papierosami są nie tylko w Albani ale też w Ulcjinij, bo chodzisz to Czarnogóra to to miasteczko jest opanowane przez Albańczyków i Czarnogórcy się do niego nie przyznają :) Niestety wiele osób ocenia Czarnogóre przez pryzmat Ulcinij, wykupili tam tanie noclegi, a potem narzekają że im się w Czarnogórze nie podobało, a nie byli gdzie indziej :)

Gdyby nie śmieci i te żebrzące dzieci to w Albani było by super! :) Może kiedyś się z tym uporają bo z drogami tam już jest coraz lepiej.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Czarnogóra - Црна Гора

Czarnogóra - wybór miasteczka na wakacje - strona 11
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone