mike_ napisał(a):Jedź w ciemno, 2 dni tu, 2 dni tam itd. Za rok będziesz wiedzieć co ci najbardziej odpowiada i sobie zarezerwujesz tam pobyt na dłużej Każdy ma inny gust i można się latami spierać.
justyna1002 napisał(a): Najbardziej zależy nam na krystalicznej wodzie do pływania z rurką.
mike_ napisał(a):W Petrovac piję zawsze kranówkę i moja cała rodzina też Tak są miejscowości które nie maja wodociągów.
justyna1002 napisał(a):mike_ napisał(a):Jedź w ciemno, 2 dni tu, 2 dni tam itd. Za rok będziesz wiedzieć co ci najbardziej odpowiada i sobie zarezerwujesz tam pobyt na dłużej Każdy ma inny gust i można się latami spierać.
Chyba tak właśnie zrobimy poza pierwszym noclegiem (po podróży nie mamy sił na szukanie). Nie ma problemów z wynajmowaniem na miejscu na tak krótki czas?
sneer napisał(a):Natomiast co do wspomnianej wyżej - dla odmiany - Dobrej Vody, to mimo, że nie lubię zatłoczonych plaż z rzędami parasolek, to muszę przyznać, że woda na głównej plaży ujęła mnie bardzo niesamowitym wprost kolorem (choć nie była krystaliczna) i super falami:
ołowiany napisał(a):W Dobra Voda mieliśmy dystrybutory z wodą. Kranówka tylko do kąpieli. Tak nam "kazała" właścicielka.
walp napisał(a):sneer napisał(a):Natomiast co do wspomnianej wyżej - dla odmiany - Dobrej Vody, to mimo, że nie lubię zatłoczonych plaż z rzędami parasolek, to muszę przyznać, że woda na głównej plaży ujęła mnie bardzo niesamowitym wprost kolorem (choć nie była krystaliczna) i super falami:
Czyli nazwa Dobra Voda odnosi się tylko do morza Z kranu to już syfołowiany napisał(a):W Dobra Voda mieliśmy dystrybutory z wodą. Kranówka tylko do kąpieli. Tak nam "kazała" właścicielka.
Rozumiem, że po przegotowaniu można używać do celów spożywczych, czy jest gorzej