napisał(a) Alidrzi » 04.06.2015 23:32
Przede wszystkim Petrovac jeśli chodzi o plażę to "Katastrofa" i to przez duże K - tak jak to już ktoś kiedyś na tym forum porównywał to jak Polskie Władysławowo "ludź na ludziu" . Do lubiących odciąć się od zgiełku i wrzawy - Kochani jedziecie tyle kilometrów, wybierzcie miejsce gdzie odpoczniecie . Natomiast jeśli lubicie Tłok gwar, imprezki , itp - to tak Petrowac jest dla Was idealnym miejscem. Ja super odpocząłem w Buliaricy - to zaledwie 5 min samochodem od Petrovaca a Plaża potężna i wystarczy odejść kawałek od głównego zejścia i już mamy kilkadziesiąt metrów wyłącznie dla siebie. Knajpa Bevanda - polecam - najpyszniejsze dania po drodze na plażę . Mieszkałem u właścicielki klubu Ponta z Petrovaca która w Buliaricy ma super "Apartmany" Polecam jak ktoś potrzebuje namiar to podeślę na Priv (ja byłem z dziećmi w 2013r 6 i 8 lat) . Odwiedziliśmy wiele plaż ale plaża Buliarica najbardziej nam pasiła . Teraz i w zeszłym roku "śmigamy" do Grecji ale Czarnogóra na zawsze pozostanie w naszej pamięci jako nasz super debiut na Bałkanach.