Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czarnogora, Ulcinj

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.06.2007 11:55

mkm napisał(a):A to z tego , że nie lubię spędzać wakacji w ich środowisku. Wolałbym , żeby wszyscy wrócili do swojej ojczyzny - Albani :D

Idąc Twoim tokiem rozumowania - powinieneś wakacje spędzac w swojej ojczyźnie - IV RP :lol: Czarnogórcy czy Chorwaci mogą tak samo powiedzic czy pomyślec widząc Ciebie w ich ojczyźnie :wink:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 17.06.2007 11:59

mkm napisał(a):A to z tego , że nie lubię spędzać wakacji w ich środowisku. Wolałbym , żeby wszyscy wrócili do swojej ojczyzny - Albani :D

Grzeczne to nie było..... :roll: :evil:
olcinium
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) olcinium » 17.06.2007 12:15

Japona pomoc?? :)

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 17.06.2007 15:24

Piotrek_B napisał(a):

Idąc Twoim tokiem rozumowania - powinieneś wakacje spędzac w swojej ojczyźnie - IV RP :lol: Czarnogórcy czy Chorwaci mogą tak samo powiedzic czy pomyślec widząc Ciebie w ich ojczyźnie :wink:

Znam dobrze stosunek Chorwatów do Albańczyków. Oni na razie nie dopuszczają w ogóle myśli , że może ich spotkać to co Serbów w Kosovie , czy tego co dzieje się powoli w Czarnogórze i Macedonii . Ale to jest tylko kwestia czasu , kiedy zaczną pukać do bram Chorwacji - a mają ku temu na razie ,,zielone światło ''.
Co do moich osobistych doświadczeń z Albańczykami to są one bardzo negatywne - trzeba się pilnować na każdym kroku , w przeciwnym razie wrócisz do domu goły i wesoły :cry:
W 1988 r byłem na campie Neptun - Velika Plaż - wtedy było ich jeszcze niewielu - plaża była czysta , wszędzie był ład i porządek.
W 2004r odwiedziłem ponownie to miejsce i nie mogłem uwierzyć własnym oczom - wszędzie brud , smród i ubóstwo . No i sami Albańczycy , którym to w ogóle nie przeszkadzało. Ruina tego co było 16 lat temu. :cry:
to ja ewa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) to ja ewa » 17.06.2007 15:28

Olciniumczy jestes moderatorem na tym forum?

Tak z czystej ciekawosci pytam... :)
olcinium
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) olcinium » 17.06.2007 15:34

No, i have no connection with softlakecity.com

They are other family, they have house in Long Beach, we live in town Ulcinj.

As far as dirty beaches and other stuff, i must say that Ulcinj has the greatest number of beaches with blue flags in Montengero. A beach gets a blue flag once it fulfills the necessary conditions concerning hygiene, organisation and quality of service. So mkm Ulcinj has drastically changed in a good way for the last 3 years.

Ostatnio edytowano 18.06.2007 17:50 przez olcinium, łącznie edytowano 1 raz
to ja ewa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) to ja ewa » 17.06.2007 16:29

olcinium napisał(a):No, i have no connection with zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

cóż za zbieg okolicznosci-dot.nicka :wink:
olcinium
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) olcinium » 17.06.2007 16:31

:)

it's because olcinium is old name for Ulcinj, so you will find million of olciniums :)

Ostatnio edytowano 18.06.2007 17:51 przez olcinium, łącznie edytowano 1 raz
to ja ewa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) to ja ewa » 17.06.2007 17:01

no narazie znalazłam tylko dwóch :)
Pozdrawiam :)
olcinium
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) olcinium » 17.06.2007 17:46

Pictures and more info at:

olcinium
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) olcinium » 18.06.2007 18:13

Japona, nema te nesto...

olcinium
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) olcinium » 19.06.2007 18:33

Morski Pas
Koordynator konkursów

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morski Pas » 28.06.2007 12:23

Dear Olcinium

Please be informed that ADVERTISING IS NOT ALLOWED AT THIS FORUM.
Please do not create more threads.

Best regards
Admin
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Czarnogora, Ulcinj - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone