Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czarnogóra Tivat.

Całkowita liczba ludności w Czarnogórze to 623 000 osób, przy czym gęstość zaludnienia w tym kraju wynosi 45 osób na jeden kilometr kwadratowy. Kraj ten jest aż 23 razy mniejszy od Polski. Aż 231 osób w przeliczeniu na 1000 osób w Czarnogórze posiada broń palną.
gregoma
Odkrywca
Czarnogóra Tivat.

Nieprzeczytany postnapisał(a) gregoma » 28.03.2010 19:41

Witam,serdecznie forumowiczów.Na tegoroczny wakacyjny wypoczynek wybrałem Czarnogórę.Konkretnie będziemy przebywać w miejscowości Tivat.Przeszukałem forum i okazuje się ,że większość opisujcych swój pobyt w MN było tam jedynie przejazdem.Moja prośba do szanownych forumowiczów czy są osoby które posiadają informacje o tej miejscowości i okolicy?Będę wdzięczny za wszelkie informacje.

Pozdrawiam

:D
piter83pl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) piter83pl » 28.03.2010 22:11

W Tivacie jest lotnisko, byłem tylko przejazdem i wrażenie jakie odniosłem - może niesłuszne, że jest tam trochę jak w ulu :) Tłoczno i gwarno, ale może się mylę :)
Pozdrawiam
wusia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wusia » 23.11.2011 15:37

Witam.Podbijam temat i bardzo proszę o informacje ,a najlepiej zdjęcia tej miejscowości.Gdyby ktoś był tak miły i podesłał mi na e-maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Będę wdzięczna.Pozdrawiam Wusia
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 23.11.2011 16:38

Dajcie sobie spokój z Tivatem,jest to miejscowość którą mija się tylko przejazdem,wąski pasek kamieni zwany plażą który jest położony przy samej jezdni.
wusia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wusia » 23.11.2011 20:42

Mimo wszystko potrzebuję tych informacji ,nie dla mnie ale jednak.Plaża jako miejsce opalania mnie nie interesuje -także może sobie być jaka chce.Zależy mi na fotkach tej miejscowości.Pozdrawiam
Crayfish
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Crayfish » 23.11.2011 20:49

wusia napisał(a):Mimo wszystko potrzebuję tych informacji ,nie dla mnie ale jednak.Plaża jako miejsce opalania mnie nie interesuje -także może sobie być jaka chce.Zależy mi na fotkach tej miejscowości.Pozdrawiam

Wusia
Google KLIK

Do wyboru do koloru.
Nie widziałem, żeby ktoś z forum stacjonował w tej miejscowości.
Ale ...
wusia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wusia » 24.11.2011 19:02

Crayfish napisał(a):
wusia napisał(a):Mimo wszystko potrzebuję tych informacji ,nie dla mnie ale jednak.Plaża jako miejsce opalania mnie nie interesuje -także może sobie być jaka chce.Zależy mi na fotkach tej miejscowości.Pozdrawiam

Wusia
Google KLIK

Do wyboru do koloru.
Nie widziałem, żeby ktoś z forum stacjonował w tej miejscowości.
Ale ...

Bardzo dziękuję nie wiem jak szukałam ale nie mogłam znaleźć żadnych zdjęć tej miejscowości.Było troszkę na panoramio ale nic specjalnego.Jeszcze raz dziękuję :-)
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 25.11.2011 19:01

Powiem tak żadne z tych zdjęć nie przypomina tego Tivatu przez który przejeżdżałem :D

Powrót do Czarnogóra - Црна Гора

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone