Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czarnogóra Tivat czy Risan?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 20.11.2010 16:04

Nie mam pojęcia ... Jak napiszesz , to się dowiesz . Zresztą daj znać , tak z czystej ciekawości :wink:
smok131
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) smok131 » 20.11.2010 21:11

polecam agencję cipa travel www.cipatravel.com mają apartamenty w całej Czarnogórze i są sprawdzeni,polecam najładniejszą miejscowość oczywiście moim zdaniem Sveti Stefan :D
orfik11
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) orfik11 » 23.11.2010 10:17

Kolego. Czy pisałeś do właścicieli? Masz odpowiedz? Ja pisałem tydzień temu ale nikt mi nie odpisał. Również nie znam ceny. Pozdrawiam
Alek70
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alek70 » 23.11.2010 21:31

Alek70 napisał(a):Dzięki mkm za garść informacji, faktycznie miejsce jest super do zwiedzania całego wybrzeża, wogóle jakoś tak bardzo mi się spodobało a nawet urzekło. Powiedz mi jeszcze czy wiesz może po ile tam są ceny za noclegi? bo na ich stronie nie znalazłem (chodzi o ten adres http://www.kazanegra.com/apartmani/apartmani-s.htm ), co prawda i tak pewno tam napiszę ale może wiesz.

Napisałem do nich parę dni temu i jak na razie brak odpowiedzi... czekam. Jak się odezwą na pewno dam znać.
orfik11
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) orfik11 » 25.11.2010 09:25

No cóż w dalszym ciągu nie odpisali. Chyba trzeba szukać dalej. Pozdrawiam wszystkich
Nives
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nives » 28.11.2010 19:45

Jesli wybor to Tivat lub Risan, to zdecydowanie Risan (w Tivcie niema nic ciekawego, plaze sa nieladne). Ale zgadzam sie ze sa z Czarnogorze o wiele piekniejsze miejscowosci, troche bardziej na poludnie i ne w zatoce Bokokotorskiej.
Martyna 111
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Martyna 111 » 29.11.2010 12:26

Ostatnio natknęliśmy się na namiar do miejscowości Meljine koło Hercegnovi. Co myślicie o tej miejscowości. Gdzies przeczytałam ,że podobno tam częściej pada niż w innych regionach Czarnogóry i że woda niezbyt czysta. Czy ktoś ma jakiąś wiedzę na ten temat. Z góry dziękuję za info.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 29.11.2010 19:25

Przecież w koło powtarzamy , nie ma jak otwarte morze :D ... Boka jest dobra na wycieczkę , ale nie na wczasy :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 29.11.2010 19:46

smok131 napisał(a):polecam agencję cipa travel

Dosyć ciekawa ta agencja.
Nie mogę się tylko zdecydować co lepsze - oferta czy.....nazwa.

:wink:
Alek70
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alek70 » 02.12.2010 12:23

Alek70 napisał(a):
Alek70 napisał(a):Dzięki mkm za garść informacji, faktycznie miejsce jest super do zwiedzania całego wybrzeża, wogóle jakoś tak bardzo mi się spodobało a nawet urzekło. Powiedz mi jeszcze czy wiesz może po ile tam są ceny za noclegi? bo na ich stronie nie znalazłem (chodzi o ten adres http://www.kazanegra.com/apartmani/apartmani-s.htm ), co prawda i tak pewno tam napiszę ale może wiesz.

Napisałem do nich parę dni temu i jak na razie brak odpowiedzi... czekam. Jak się odezwą na pewno dam znać.

Dziasiaj otrzymałem odpowiedź apartament dla 4 osób w czerwcu 80 Euro a w lipcu i sierpniu 135 Euro
Nives
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nives » 02.12.2010 12:47

Alek70 napisał(a):
Alek70 napisał(a):

Dziasiaj otrzymałem odpowiedź apartament dla 4 osób w czerwcu 80 Euro a w lipcu i sierpniu 135 Euro

Bardzo drogo - i poza sezonem i w sezonie...
smok131
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) smok131 » 02.12.2010 19:02

porąbało ich z tą ceną :twisted:
smok131
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) smok131 » 02.12.2010 19:04

anakin napisał(a):
smok131 napisał(a):polecam agencję cipa travel

Dosyć ciekawa ta agencja.
Nie mogę się tylko zdecydować co lepsze - oferta czy.....nazwa.

:wink:

u nich ci niekoniecznie czytamy jak ć :lol:
Motovun
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Motovun » 05.12.2010 17:28

Zupełnie nie wiem, dlaczego dziwią Was te ceny. W Czarnogórze bezpośrednio nad morzem to normalne. Najtaniej będzie raczej w Ulcinj no i może daleko od plaży w Budvie. Boka i okolice Świętego Stefana zawsze były drogie. Wynajęcie domu dla 11 osób na półwyspie Lustica to koszt 1 600 funtów tygodniowo. Noclegi są raczej drogie, ale ceny jedzenia podobne do tych w naszym kraju. Czarnogóra jest popularna wśród Rosjan, Serbów i Anglików. Jak na pierwszy raz to polecam pobyt w Potrovacu lub okolicy Baru. Jeżeli lubicie atrakcje to także może być Budva, bo tam znajdziecie zadbane plaże i mnóstwo restauracji. Boka może być dobra na ciche i romantyczne wakacje z dojazdem na plaże półwyspu Lustica. Ja wybieram się jak zwykle w czerwcu i zostaje do połowy lipca. Pozdrawiam serdecznie i życzę udanych poszukiwań swojego miejsca w Montenegro.
Nives
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nives » 11.12.2010 21:53

Motovun napisał(a):Zupełnie nie wiem, dlaczego dziwią Was te ceny. W Czarnogórze bezpośrednio nad morzem to normalne.

nie zgadzam sie. jest znacznie taniej. i w sezonie i poza sezonem.

tez nie uwazam se petrovac lub okolice baru sa godne polecenia na pierwszy wyjazd. plaze tam nie sa zabardzo ciekawe.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Czarnogóra Tivat czy Risan? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone