Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czarnogóra

Całkowita liczba ludności w Czarnogórze to 623 000 osób, przy czym gęstość zaludnienia w tym kraju wynosi 45 osób na jeden kilometr kwadratowy. Kraj ten jest aż 23 razy mniejszy od Polski. Aż 231 osób w przeliczeniu na 1000 osób w Czarnogórze posiada broń palną.
kkra
Cromaniak
Czarnogóra

Nieprzeczytany postnapisał(a) kkra » 23.08.2009 16:36

Napewno wielu z Was odwiedziło ten piękny kraj, interesuje mnie czy ktoś może polecić jakieś biuro podróży, które organizuje tam wczasy?
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 23.08.2009 18:09

Neckermann - solidna firma :)
A najlepiej zapytaj w dobrym biurze podróży , takim do którego masz zaufanie :)
My korzystaliśmy z biura podróży "Radtur"
Pozdrawiam
kkra
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kkra » 27.08.2009 20:14

dzięki, sprawdzę ofertę:)
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 09.11.2009 21:07

Najlepiej jednak samemu zorganizować sobie Czarnogórę :D
RAFAKKO
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) RAFAKKO » 09.11.2009 21:45

Ja też polecam biuro SAMTUR . Masz kupę czasu do wakacji i możesz sobie je nieżle zorganizować .Ja w br. jechałem tam total nie wiedząc gdzie zakotwiczyć .Teraz już wiem co jak i gdzie i w przyszłym roku też tam jadę .

Powrót do Czarnogóra - Црна Гора

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone