Bączek napisał(a):Odniosłem wrażenie, że Czarnogóra bywa droższa od Chorwacji ( chodzi mi głównie o restauracje i knajpy ).
Bączek napisał(a):I jedno przed czym przestrzegam, Czarnogóra niby jest w strefie Tmobile ( a przynajmniej tak nas poinformowano w salonie ), ale bardzo często łapaliśmy zasięg z albańskich nadajników... No w każdym razie z kraju, który miał być w strefie T-mobile wróciliśmy z rachunkami po ~600zł na głowę...
Bączek napisał(a):Aaaa no takie, że według Pani z salonu T-mobile " będziemy liczeni jak za rozmowy/transmisje danych w EU ".
Co do cen w restauracji w DV nasze rachunki były sporo wyższe od tych z promenady w Gradacu - porównując te same dania ;]
slaw15 napisał(a):Witam serdecznie.W 2020 chcę z rodziną wybrać się do Czarnogóry (2+2),chciał bym prosić o sprawdzone miejsca,apartamenty.
Nie jesteśmy wymagający,miejscowość niema znaczenia.
Bardzo dziękuję i pozdrawiam.SŁAWEK
qra69 napisał(a):slaw15 napisał(a):Witam serdecznie.W 2020 chcę z rodziną wybrać się do Czarnogóry (2+2),chciał bym prosić o sprawdzone miejsca,apartamenty.
Nie jesteśmy wymagający,miejscowość niema znaczenia.
Bardzo dziękuję i pozdrawiam.SŁAWEK
co prawda jeszcze nie byłem (jadę 24.08.20) ale może ten sam apartamencik co ja ? https://www.booking.com/hotel/me/bay-terrace-apartment.en-gb.html Donji Stoliv
Bączek napisał(a):Aaaa no takie, że według Pani z salonu T-mobile " będziemy liczeni jak za rozmowy/transmisje danych w EU ".
Co do cen w restauracji w DV nasze rachunki były sporo wyższe od tych z promenady w Gradacu - porównując te same dania ;]
pnarx napisał(a):Jak to wygląda na granicy? Sprawdzą dokładnie, czy przymykają oko? Nie ukrywam, że chcieliśmy zabrać ze sobą szynkę, ser, mleko, ale według powyższego przewóz produktów mlecznych i mięsnych jest zakazany ((
Powrót do Czarnogóra - Црна Гора