SebastianM napisał(a):Żeby nie było, że Czarnogóra zawsze i wszędzie jest tańsza od Chorwacji. Wczorajszy obiadek dla 4 osób. Cena oczywiście w €.
Ural napisał(a):A kto Ci kazał włazić do tej Konoby - 95,20 euro za 4 osoby. Trzeba było z innej skorzystać zapłaciłbyś 25 euro.
SebastianM napisał(a):Tylko ze względów informacyjnych wrzuciłem ten paragon . Oczywiście, że można także zjeść obiad za 50 € i za 20 € także się da .
Pozdrawiam.
Ural napisał(a):SebastianM napisał(a):Tylko ze względów informacyjnych wrzuciłem ten paragon . Oczywiście, że można także zjeść obiad za 50 € i za 20 € także się da .
Pozdrawiam.
Oj Sebastian pozostało Ci samemu obiadek na kwaterze zrobić. Proponuję Pomidorową, kotlet schabowy, buraczki. Tanio i smacznie. Konoby to Ty omijaj z daleka.
SebastianM napisał(a):Żeby nie było, że Czarnogóra zawsze i wszędzie jest tańsza od Chorwacji. Wczorajszy obiadek dla 4 osób. Cena oczywiście w €.
Bartek81 napisał(a):SebastianM napisał(a):Kończymy nasz 2 tygodniowy pobyt w Czarnogórze.Specyficzny kraj. Muszę przyznać, że jestem zmęczony.Prędko tutaj nie wrócę.
Hej, mógłbyś nieco więcej napisać dlaczego?
SebastianM napisał(a):Bartek81 napisał(a):SebastianM napisał(a):Kończymy nasz 2 tygodniowy pobyt w Czarnogórze.Specyficzny kraj. Muszę przyznać, że jestem zmęczony.Prędko tutaj nie wrócę.
Hej, mógłbyś nieco więcej napisać dlaczego?
Napiszę kilka słów po powrocie. Z pewnością będzie to moja subiektywna ocena, ale tutaj na miejscu dzieliłem się ze swoimi spostrzeżeniami z jednym panem z Warszawy i z jednym Rosjaninem z Wołgogradu, zdania mieli jeszcze bardziej krytyczne, niż ja.
Ogólnie mogę napisać, że Czarnogóra to piękny kraj, na raz i wystarczy.
Powrót do Czarnogóra - Црна Гора