dejanira_1978 napisał(a):Trasa Rzeszów - Kotor z dzieckiem które zle znosi kręte drogi.... która trasa najlepsza i najszybsza.... wyjazd wrzesień 2024 rok
marekkowalak napisał(a):dejanira_1978 napisał(a):Trasa Rzeszów - Kotor z dzieckiem które zle znosi kręte drogi.... która trasa najlepsza i najszybsza.... wyjazd wrzesień 2024 rok
Jeśli chcecie uniknąć zakrętów, to najlepiej przez Chorwację, tradycyjną trasą na Zagrzeb, potem autostradą do końca, mostem przez Pelješac, Jadranką przez Dubrovnik i Herceg Novi i na koniec promem Kamenari-Lepatani. Nie jest to najkrótsza trasa, ale na pewno najwygodniejsza.
Przez Sarajevo też nie jest źle, ale już o wiele mniej autostrad i trochę górek i zakrętów jest w BiH.
Natomiast odradzam trasę przez Serbię. Nie dość, że ryzyko korków na wiecznie zatłoczonych granicach węgiersko-serbskich, to potem pół Serbii i całą Czarnogórę jedzie się praktycznie samymi zakrętami.
te kiero napisał(a):Widzę, że post mi się nie wysłał wcześniej, ale mogę napisać, że sugerował identycznie jak @marekkowalak
dejanira_1978 napisał(a):te kiero napisał(a):Widzę, że post mi się nie wysłał wcześniej, ale mogę napisać, że sugerował identycznie jak @marekkowalak
dzięki te kiero a podpowiedzcie jeszcze czy na przejściu granicznym Chorwacja-Czarnogóra we wrześniu duuuuże korki? Bo muszę jakoś czasowo się ustawić, czyli wziąć pod uwagę czas na przejściu
te kiero napisał(a):Chyba @maslinka ostatnio pisała o przejeździe alternatywnym przejściem na końcu cypla GP Vitaljina, które można wybrać, gdy na GM widać bordowo natężenie Karasovici.
Powrót do Czarnogóra - Црна Гора